O2s

Hvordan at være en scene pige

At være en scene pige er ikke så simpelt som at justere din garderobe og makeup. Det indebærer en personlighed og vilje til at sætte dig selv ud i verden med stil og entusiasme. Hvis du ønsker at være en scene pige, skal du følge disse trin.

  1. Lad din selvtillid show. En af de bedste kvaliteter af scene piger er, at de er trygge og sikre på, hvem de er. Denne tillid er, hvad gør scene piger at være rart at de mennesker, de mødes og være helt tilfældigt. Viser tillid bliver også tydeligt i fed adfærd og masser af grin. Husk dog, at fed adfærd ikke klassisk anmassende eller uhøflig teenager adfærd.
  2. Prøv at være tilfældigt. Dette betyder at give efter for de små stemmerne i dit hoved, der siger "Jeg ønsker banana hekseafbrændinger" i midten af ​​en sne dag. Random ikke praktiseres hele tiden, bare når stemningen strejker.
  3. Klæde den del. Begynd med din garderobe. Spil op dit udseende med stramme jeans. Derefter tilsættes t-shirts med tegneseriefigurer eller sjov tekst, der passer til dine mest tilfældige humør. Vælg nogle store sko som ballet lejligheder eller Converse.
  4. Hav det sjovt med dit udseende. Tilføj en piercing, hvis du kan håndtere den smerte og vedligeholdelse. Så bruge lidt tid sammen med din makeup og hår. Vælg metallisk eller skinnende øjenskygge i lyse farver. Så tilføje nogle mascara til at skabe det fulde udseende. Hoved til salon for en ny frisure, der omfatter pandehår, der er enkle og klassiske. Du kan vælge lige lås eller en urolig lagdelt udseende, alt efter hvad der passer til din personlige stil. Træk derefter håret tilbage med en simpel metallisk pandebånd eller hårspænder.
  5. Deltag scenen. Få MySpace og Facebook-sider. Dette er en skal gøre, hvis du ønsker at være en scene pige. Deres sociale netværk rum skal omfatte tonsvis af billeder af dig - ud med dine venner, i skolen og hvor som helst, der viser dig have en stor tid. Din MySpace-side kan gøre eller bryde dit omdømme som en scene pige, så bruge lidt tid på at designe siden, tilføjer fotos, musik og meddelelser. Derefter hook op med venner ved hjælp af disse sider, og holde dem ajour med, hvad der sker i din verden.
  6. Besøg myspace sider af andre scene piger. Få at vide din nye crowd ved at tjekke MySpace sider af andre scene piger, der inspirerer dig, og hvem du ønsker at være venner med. Tjek nogle af den musik, de elsker og slang, de bruger, når sms'e hinanden. Så gør dig selv til kende til dem, du beundrer og respekterer.
  7. Have det sjovt. En af de bedste ting ved den scene pigerne er, at de er i stand til at have en god tid. Nyd at være dig selv, mens du har det sjovt med dine venner. Lad dine egne passioner og interesser viser, hvordan unik og interessant du er.

Hvordan at være en scene pige. Lad din selvtillid show.
Hvordan at være en scene pige. Lad din selvtillid show.

At være en scene pige tager ikke meget arbejde, hvis du er villig til at komme ud og møde folk. Start med nogle mindre udseende justeringer og kombinere nye brikker med ting der allerede er i dit skab. Så få, at MySpace-side op at køre, og du kan være en scene pige på ingen tid.