O2s

Hvordan at være en major league baseball fan

Hvad er det at blive en rigtig baseball fan

Hvad er det at blive en rigtig baseball fan? Hvad betyder det at tage til rent faktisk at ernære sig den ære at blive betragtet som en die-hard baseball fan? Mange mennesker ville sige, at dette er lettere sagt end gjort. Med baseball, Europas nationale tidsfordriv folk tager dette meget alvorligt. Mange mennesker vil forsøge at overgå hinanden ved at give bevis for, at de faktisk er større fans af holdet end den anden fyr. Nogle vil citere statistik, mens andre vil citere baseball historie. Her er et par tips, så du kan holde i kender om dit yndlingshold, og oprette dig selv at være en sand baseball fan.

Første ting først

Hvordan at være en major league baseball fan. Hvad er det at blive en rigtig baseball fan.
Hvordan at være en major league baseball fan. Hvad er det at blive en rigtig baseball fan.

Første ting først, skal du gøre de mest basale ting muligt, du har brug for at se en masse spil! Når det kommer til at se baseball spil, slår intet at se dem live. Den erfaring i sig selv bør være en buffet til dine sanser - duften af ​​feltet, brøl af mængden, når den perfekte Homer er ramt, crack af battet, mennesker, der sælger hotdogs og nødder og andre slik. Alle disse aspekter er en del af hvad der gør spillet fantastisk, hvad der gør det Europas tidsfordriv. Gør dig selv en tjeneste og få dig billetter til at se en rigtig levende spil. Prøv at få MLB billetter, ser kollegium baseball spil eller mindre liga spil. Du vil gøre dig selv en tjeneste ved at gå ud og købe billetter til spillet. Du kan endda hente en ting eller to fra de mennesker, du sidder med. Prøv at strejke op en samtale med et par stykker. Du kan lære nye ting om holdet og dets spillere, plus du vil være at udvide dit sociale netværk.

Lær reglerne for baseball

Lær reglerne for baseball, og find ud af, hvad rankings, stillinger og statistik betyder. Som med enhver anden sport, er en spillers præstation og holdets præstation altid målt i antal. Disse statistikker er indikatorer for, hvor godt et hold spiller, og hvorvidt de har synergi er nødvendigt for at vinde. Du bliver nødt til at lære, hvad de procentsatser betyder så godt. Uddan dig selv i fagsproget, sørg for, at du forstår det, så du kan komme ind i samtaler med andre fans, der deler den samme passion for baseball, du har.

Du bliver nødt til at vælge et hold

Du bliver nødt til at vælge et team. De fleste mennesker vælger deres lokale hold baseret på det faktum, at uanset om de vinder eller taber er et spørgsmål om lokalsamfundet stolthed, og de kan endda se spillerne i byen. Selvfølgelig kan du vælge mere end ét hold at følge. Det centrale er at finde en forbindelse mellem dig og en af ​​spillerne, eller hvad teamet står for. Der må være en drivende faktor for, hvorfor du gerne vil følge et bestemt hold. Du kan lide det faktum, at der er en underdog historie i et af holdene, eller du kan blive imponeret af den måde træneren har vendt et tabende hold. Hvorom alting er, finde noget at identificere sig med i et team, og du bør være godt på vej. Renter i sidste ende vil føre til lidenskab, hvilket er hvad der virkelig gør real baseball fans.