O2s

Hvordan at vælge den bedste barfodet kulør

Når du går barfodet vandski

Når du går barfodet vandski, vil du blive trukket på en meget hurtig hastighed ved en motorbåd, og du vil ikke have vandski på fødderne. Barefooting, da en sådan form for vandski almindeligvis kaldes, er en meget behagelig aktivitet. Uden nogen tingest eller enhed er knyttet til dine fødder, kan du frit udføre en lang række tricks og stunts. Men vil du have en meget god barfodet våddragt. Denne artikel beskriver funktionerne i den bedste barfodet passer til dig.

  • Materiale. Det bedste materiale til en barfodet Dragten er neopren (også kendt som polychloropene). Det er en syntetisk gummi, der er almindeligt anvendt på grund af sin styrke, holdbarhed og fleksibilitet eller elasticitet. En barfodet dragt af neopren er også et godt valg, fordi neopren er en god isolator. Således kan det effektivt at holde dig varm, når du Vandski over meget kolde vand.
  • Sikkerhed. Vandski kræver, at du udføre stunts og tricks i en vandmasse. I vandski, skal du beskytte dig selv fra to store risici: drukning og ekstrem vand friktion. For din sikkerhed, skal du bære en redningsvest sådan en redningsvest. The Coast Guard anbefaler en type III flotation vest til brug i vandski. Mange barfodet dragter, har imidlertid en indbygget flotation vest eller polstring. Du bør vælge den barfodet dragt, der har denne indbyggede flotation polstring, så passer ikke blot pads dig, men giver dig også tilstrækkelig fleksibilitet til at udføre dine vandski tricks. For beskyttelse mod ekstrem friktion, skal du vælge en barfodet dragt, der omfatter beskyttende lag for de sårbare dele af din krop, såsom dit bryst og ribben, ryg, hofter, bagdel og lår.
  • Holdbarhed. Find en barfodet dragt, der ikke let falde fra hinanden, når det bæres ved meget høje hastigheder. Tykkelsen af ​​dragten skal være mindst 10 mm. Dragter, der er tyndere end 10 mm har en tendens til at bryde ud nemt og har tendens til at gøre dig glide mindre jævnt på vandet. Også vælge en våddragt, der bruger mere end et lag lim til fastgørelse af flotation polstring. Mest holdbare barfodet dragter anvende mindst to lag lim.
  • Fit. Dette spørgsmål er naturligvis, er en no-brainer. Du bør få en dragt, der passer til din krop størrelse og form. Mere end det, bør du få en dragt, der passer, eller knus din krop stramt. Det bør ikke være for stramt eller for trange, at det begrænser dine bevægelser.
  • Afkast og tilbagebetaling politik. Før du køber din barfodet våddragt, kontrollere, om udbyderen har en solid og pålidelig afkast og tilbagebetaling politik. Virksomheder, der ikke er bange for at acceptere dårligt præsterende produkter er normalt pålidelige, fordi de normalt sikre kvaliteten af ​​deres produkter. Sørg for, at sådanne politikker og garantier er offentliggjort i et offentligt tilgængeligt medie eller kanal såsom internettet.
  • Produktsupport. Find også en sælger eller firma, der leverer eftersalgsservice support. Den bedste form for støtte, som du kan få for dit produkt er en, der er givet af mennesker, som faktisk deltager i vandski og som faktisk bruger barfodet våddragter.

Hvordan at vælge den bedste barfodet kulør. Afkast og tilbagebetaling politik.
Hvordan at vælge den bedste barfodet kulør. Afkast og tilbagebetaling politik.

Din barfodet Dragten er ikke bare et stykke tøj, som du bærer for bedre ydelse. Det er også en beskyttende overdækning de områder af din krop, der er sårbare, når du vand-ski. Så sørg for at finde den bedste passer til dig.