O2s

Hvordan at tilslutte en vintage rejse trailer

Hvis du ønsker at rejse og tage en ferie uden at skulle betale dyre hotelregninger i hver by, du besøger. Hvis du har en vintage rejse trailer, dog vil du nødt til at følge visse regler for at forbinde rejse trailer til din bil. Her er hvordan.

  • Balls. Først og fremmest, er du nødt til at måle de bolde, og sørg for, at de er forenelige med det anhængertræk, som du vil bruge. Når det kommer til vintage rejse påhængskøretøjer, skal du huske, at traileren bolden størrelse betyder noget. Dette skyldes vintage rejsende trailere almindeligvis er lavet med specifikke trailer bold størrelser, i modsætning til moderne rejse trailere, som har relativt store størrelser. Generelt er de almindelige størrelser for vintage trailere er to tommer trailer bolde og 1 og 7/8 tomme trailer bolde. Hvis du ikke kender størrelsen af ​​bolden, kan du måle tungen i stedet.
  • Hitch. Dernæst vil du nødt til at bestemme størrelsen af ​​hitch, især liften er dråbestørrelse. Dråbestørrelsen bør være foreneligt med kuglen, eller anhængeren boldens tunge. Du bør også sørge for, at liften er fastgjort til rejse trailer med perfekt niveau for at sikre, at rejse trailer vil fungere perfekt. Hvis anhængeren ikke gør det, så bliver du nødt til at købe en anden hage. De fleste hardware butikker, vil dog bære en bred vifte af trailer uforudsete hændelser for dig at vælge imellem. Sørg også for, at du studerer de tunger, der er knyttet til den hage, da hver type tungen har en lidt anden låsemekanisme fra den anden. Når du kører, skal du sørge for, at rejse trailer ikke rokke. Hvis det sker, kan det betyde, at tungen ikke er tilsluttet korrekt.
  • Kæder. Dernæst skal du sikre, at du rent faktisk bruge de kæder, der kommer med din rejse trailer. Kæderne er ikke en unødvendig sikkerhedsforanstaltning. I tilfælde af, at rejse trailer er koblet fra bil eller lastbil, som du kører, vil det være de kæder, der vil forhindre en fuldt frakobling, og det vil være de kæder, der vil fange trailer bolden og traileren tungen. For trailer kæden for at være i stand til at gøre dette, dog sørge for, at du installerer kæder med en kæde krydser den anden, for at skabe et "X."
  • Lights. Næste, du nødt til at bestemme lyset fortrådningssystem, der er installeret i din rejse trailer. For eksempel er der nogle rejse trailere, der kun kommer med fire gren stik. Hvis du har brug en syv benet stikprop, og derfor skal du tage adaptere, der vil forvandle de fire krogen stik i en syv gren stik. Eller du kan blot vælge at ReWire hele rejse trailer, som vil være en smule dyrere, men som giver en langsigtet løsning.
  • Bremser. Endelig skal du sørge for, at du følger de regler og bestemmelser om pauser, som hver stat har. De fleste stater har love, der kræver bremser, der skal installeres, hvis rejse trailer overstiger 2000 pounds i vægt.

Hvordan at tilslutte en vintage rejse trailer. Balls.
Hvordan at tilslutte en vintage rejse trailer. Balls.

Med disse trin, bør du tilslutter vintage rejse trailer på et køretøj være let.