O2s

Hvordan at slippe væk fra nettet

I filmen "Shaft"

I filmen "Shaft", som medvirkede Samuel L. Jackson som titlen karakter, er Shaft leder efter en bestemt servitrice, der er det eneste vidne til et mord. Det eneste problem er, kan han ikke finde sagt servitrice. Hun ser ud til at være forsvundet fra samfundet eller faldt ud af nettet.

Nedkastning af nettet er altid risikabelt, fordi du hovedsageligt giver op dit liv som du kender det. Du kan ikke gå tilbage til din gamle livsstil lest du ønsker at blive fundet ved hvem det er jagter dig. Du er nødt til at afbryde dig forbindelser med samfundet (familie, venner og kollegaer).

Hvordan kan man bare forsvinde ud jordens overflade

Hvordan kan man bare forsvinde ud jordens overflade? Er det så simpelt som at bevæge sig væk til et andet land? Først skal du nødt til at forstå, hvem du kører fra. Hvis du kører fra en voldelig partner, ved, at de har begrænsede ressourcer og har måske et problem, hvis du flytter ud af staten eller ud af landet. Hvis du kører fra FBI for eksempel, forstå, at disse mennesker har ubegrænsede ressourcer, og vil gøre alt i din magt for at jage dig ned, selvom du flytter til et andet land.

Inden vi går under jorden

Hvordan at slippe væk fra nettet. I filmen "shaft".
Hvordan at slippe væk fra nettet. I filmen "shaft".

Inden vi går under jorden, skal du gøre et par ting for at smide din modstand væk fra dit spor. Du er nødt til at ødelægge den "gamle" dig og opbygge et nyt dig. Ødelæg alle fotos, kan du komme i besiddelse af. Nogle af dine venner eller familie kan være tilbageholdende med at give dig deres fotografier, men lad dem forstå, at de mennesker jagter du måske gå efter dem, også på grund af deres forbindelse til dig. De vil true dine kære med fysiske eller andre former for misbrug, hvis de nægter at udlevere fotografier. Hvis det ikke er muligt, ødelægge alle de nyeste billeder af dig selv og lade de gamle. Selvfølgelig du ikke ønsker dit ansigt klistret over hele staten, men hvis det er en kunstners gengivelse eller bare et gammelt foto, chancerne er høje, at folk ikke vil anerkende dig.

Ødelæg eller smide væk alle dine kreditkort og ATM-kort

Ødelæg eller smide væk alle dine kreditkort og ATM-kort. Offentlige myndigheder kan fastslå din placering inden for få sekunder, hvis du bruger dine magnetkort. Inden vi går under jorden, skal du sørge for at trække alle dine penge fra banken og max ud alle dine kreditkort med de ting, du skal bruge, eller du kan videresælge til kontanter. Må ikke bringe din bil med dig. Det vil være den første ting, at oppositionen vil kigge efter. Efterlad din bil på plads, hvor biltyve vil være, og lad dem fratage din bil ren for at fjerne ethvert spor af den. Hvis du har brug for transport, der er en masse af steder, hvor du bare kan give penge og få en ny bil uden nogen nødvendige identifikation. Bare sørg for at du ikke køber en stjålet bil eller selve bilen ikke overtræder nogen sikkerhedsregler. Den sidste ting du ønsker, så du gør din flugt skal trækkes over for en simpel sikkerhed overtrædelse.