O2s

Hvordan at slippe af indgroede hår: indgroet hår behandling

Lær om måder at tage sig af denne hud problem

Jeg har engang dateret en mand, hvis øgenavn var "The Man From Planet Slow." Kaldenavnet havde intet at gøre med hans hurtighed af humor, da han var knivskarp i denne henseende. Den måde, at han har erhvervet denne kælenavn var ved at tage en urimelig lang tid at barbere hans ansigt. Grunden? Du gættede det: indgroede hår.

Indgroet hår vokser ud gennem omgivende hud snarere end gennem hårsække. Disse indfangede hår irritere huden, som kroppen reagerer på ved at skabe papler (små forhøjninger af huden), almindeligvis kendt som barberblade bump. Min kæreste metode at løse problemet var at møjsommeligt løfte spidsen af ​​hver enkelt hår over hans hud ved hjælp af noget i stil med en dental pic. Da jeg altid har været en tilhænger af, at personlig hygiejne er netop det-personlige, jeg aldrig kommenterede hans barbering regime selvom jeg husker behøver at tænke på mig selv, "Gee, der må være en bedre måde." Der er hudpleje tips, der kan hjælpe dig med at lære , hvordan man kan slippe af indgroede hår , men forebyggelse er den bedste løsning på dette hud problem. Her er nogle ting, du kan gøre for at forhindre det:

  1. Eksfoliering. Eksfoliering fjerner det yderste lag af huden (og døde hudceller) og dermed udsætter håret, så det kan vokse lige ud af hårsækken. Dette er en stor indgroet hår behandling.
    • Hud lotion. Der er mange produkter på markedet til formål at forhindre indgroede hår ved eksfolierende det yderste lag af huden med kemikalier. Ofte de også indeholder smertestillende og beroligende produkter for at minimere irritation. All-naturlige exfoliants såsom tea tree olie er også tilgængelige.

    • Fysiske midler. Luffa svampe og kornede scrubs til huden anvende fysiske midler til at exfoliate det yderste lag af huden.
  2. Razors. Special barbermaskiner som efterlader håret længere end traditionelle skrabere gør er en anden forebyggende metode. Fordi spidsen af ​​håret efterlades over huden, som fortsat stiger lige ud i stedet tilbage i huden. Ulempen er naturligvis, er, at disse barbermaskiner gøre din 05:00 skygge mere som en 5:00 sort hul, men der kan være en lille pris at betale for nødhjælp.
  3. Skæg og goatees. En skæg eller fipskæg er en helt naturlig løsning på indgroede hår. Hvis din arbejdsplads (eller kone) rynker brynene og atter ansigtshår, eller du kan ikke vokse det uden at ligne Gandalf, kan du stadig dyrke det sporadisk - sige over ferier eller i det mindste over en lang weekend til at give din hud en pause fra barbering .
  4. Elektrolyse. Elektrolyse bruger korte impulser af energi (normalt elektricitet) leveres gennem en tynd sonde indsat i follicle, ødelægge håret i netop follicle. Når du tager et kig på dit ansigt, vil du se, at du har tusindvis af hårsækkene (mellem 10,000-30,000), hvilket gør elektrolyse en god mulighed for problematiske patches men en usandsynlig løsning for hele ansigtet.
  5. Barbering. Altid barbering i retning af hårvækst. Når barbering dit ansigt, dette betyder normalt at barbere ned på kinderne, hagen og overlæben, og opad på halsen. Husk på, at alle har individuelle vækstmønstre, så gå uden barbering for et par dage for at få et kig på din, hvis du er usikker. Barbering "mod kornet" er en af ​​de værste ting, du kan gøre for indgroede hår.

Hvordan at slippe af indgroede hår: indgroet hår behandling. Lær om måder at tage sig af denne hud problem.
Hvordan at slippe af indgroede hår: indgroet hår behandling. Lær om måder at tage sig af denne hud problem.

Held og lykke undgå indgroede hår! Jeg har ikke talt med min ven i år, men at skrive denne artikel gør mig spekulerer på, hvis jeg skulle droppe ham en linje .... "Hvordan er dine hårsække?" Måske ikke.