O2s

Hvordan at skjule pletter til brylluppet

Den bryllupsdag er en af ​​de vigtigste dage for kvinder

Den bryllupsdag er en af ​​de vigtigste dage for kvinder. Brides kan have en breakout på grund af stress fra brylluppet forberedelse og dette kan forårsage pletter i ansigtet. Enhver brud ønsker at være perfekt på hendes bryllupsdag, og det omfatter at have en skamplet-fri ansigt. Hvis du har nogle pletter på din hud, er der nogle ting, du kan gøre for at skjule dem på din bryllupsdag.

Læs og følg nedenstående tips til at skjule din pletter på din bryllupsdag:

  • Materialer. Skjule pletter er ikke så svært, hvis du har de rigtige materialer, og hvis du ved hvad de skal gøre. De ting, du skal bruge er fundament, vand-baserede fugtighedscreme, en ren make up svamp, concealer, en concealer pensel, løs pulver, facial scrub og mild ansigtsvask.
  • Rens dit ansigt. Det første skridt er at rense dit ansigt for at slippe af alle snavs og støv, der har akkumuleret. Brug facial scrub og sætte en lille mængde på fingerspidserne. Påfør facial scrub på dit ansigt, mens skrubbe i en cirkulær bevægelse. Det facial scrub vil slippe af med alle de døde hudceller og hjælpe med at forebygge tilstopning af porerne. Bagefter vaske dit ansigt med den milde ansigtsvask. Dup dem tørre dit ansigt med et rent håndklæde.
  • Anvend fugtighedscreme. Påfør fugtighedscreme på hele dit ansigt. Det er vigtigt, at du bruger vandbaseret fugtighedscreme da olie-baserede produkter kan irritere huden og forårsage dig at have flere pletter. Fugtighedscreme vil hjælpe med at sætte make up på din hud, så det vil se mere naturligt. Vent til fugtighedscreme til tørre på dit ansigt helt, før at gøre det næste skridt.
  • Put fundament. Put en lille mængde foundation på make up svamp og bruge det til at blande fundamentet på din hud. Vær sikker på at du vælger den rigtige farve foundation på din hud. Glem ikke at blande det på din kæbe linje og halsområdet, så dit ansigt vil ikke have en anden farve fra din hals.
  • Brug concealer. Det næste skridt er at sætte concealer på dine pletter for at skjule dem. Brug concealer børste og dup det på dit ansigt, mens du bruger passiv strøg. Farven af ​​concealer bør være lysere end farven af ​​fundamentet. Dæk pletter, indtil de ikke er synlige længere.
  • Indstil makeup. Det sidste trin er at sætte gøre op ved hjælp af løs pulver. Påfør løst pulver over hele ansigtet. Dette skulle give dit ansigt en dejlig glød. Du skal bruge en lysere nuance af pulver på dit ansigt, hvis du er fedtet. Må ikke bekymre dig, hvis det ser lidt hvid i første omgang. Som dit ansigt frigiver lidt olie, vil pulveret bliver mørkere.


Efter disse trin

Hvordan at skjule pletter til brylluppet. Anvend fugtighedscreme.
Hvordan at skjule pletter til brylluppet. Anvend fugtighedscreme.

Efter disse trin, kan du allerede anvende makeup på dit ansigt. Brug concealer, hvis du ønsker at slippe af med de pletter på dit ansigt. Den bedre løsning er at have en skønhed regime, som du religiøst vil følge for at forhindre pletter vises på dit ansigt. Vask dit ansigt mindst to gange om dagen og fjerne din make up før de går i seng for at lade dit ansigt ånde.