O2s

Hvordan at reparere et beskadiget volleyballnet

Volleyball, en olympisk sport, er normalt spilles af to modsatrettede hold at ramme en bold frem og tilbage over et volleyballnet. Sporten, gennem årene, udviklet har i andre varianter, der kan afspilles i puljen, på stranden og andre udendørs steder.

Volleyball hold kan bestå af 6 eller færre spillere per side

Volleyball hold kan bestå af 6 eller færre spillere per side. Målet er det samme, uanset om det er en indendørs eller udendørs spil, hvert hold forsøger at jorde bolden i modstandernes ret at score et point. En volleyball sæt slutter, når et hold når det antal point er angivet i de regler og forskrifter, at spillerne bruger.

Uanset om det er indendørs volleyball eller vand volleyball, det grundlæggende udstyr er den samme: en bold lavet af læder eller syntetisk læder og volleyball net fastgjort til pæle (også kendt som standarder).

Hvordan at reparere et beskadiget volleyballnet. Kniplinger garnet gennem masken skiftevis går fra den ene side til den anden.
Hvordan at reparere et beskadiget volleyballnet. Kniplinger garnet gennem masken skiftevis går fra den ene side til den anden.

Den officielle størrelse af volleyball netto er 32 fod (længde) med 3 fod (højde). Det kan være lavet af flettet polyethylen netting, nylon eller endog polypropylen. Nogle redskaber har kun en hvid nylon bånd foroven, mens andre har vinyl bånd grænser nettet. Nylon, sejlgarn, eller stål ledninger / kabler bruges til at binde nettet til polerne på en volleyballbane.

Alt volleyball udstyr skal efterses regelmæssigt og placeres i passende lagerfaciliteter til at forlænge dens levetid. I volleyball lejre, hvor udstyret er ofte overused, hyppig kontrol for slitage på volleyball netting skal gøres. Du bør være i stand til at vurdere, om nettet skal udskiftes eller sendes til reparation af en professionel. Nogle gange, kan skaderne på nettet ikke være for stor for spillerne eller trænere at løse.

Når der er skader på nettet, dine grundlæggende mål er at lukke op hullet eller mellemrum. Hvis hullet ikke er for stor, kan du lukke det op ved snøring hullet med sejlgarn.

At fastsætte en lille skade på en volleyball net:

Volleyball hold kan bestå af 6 eller færre spillere per side. Du kan også bruge en netting lappegrej.
Volleyball hold kan bestå af 6 eller færre spillere per side. Du kan også bruge en netting lappegrej.

  1. Spred nettet på en flad overflade eller lade det bundet til pæle. Denne måde kan du se, hvor skaden eller hullerne er.
  2. Skær eventuelle løse fibre langs det beskadigede område.
  3. Kontroller maske omkring det beskadigede område, hvis de er stadig stærk og har ingen tegn på slid.
  4. Ved hjælp af et reb eller sejlgarn (fortrinsvis samme tykkelse som den oprindelige netting), den knude på den øverste hjørne af det iturevne område.
  5. Kniplinger garnet gennem masken skiftevis går fra den ene side til den anden. Sørg for at knude garnet på den stadig intakt mesh hver gang. Prøv at matche så tæt som muligt af den eksisterende mesh design og dimensioner af nettet.
  6. Når hullet er lukket, garnet knude til slutningen af ​​den ubeskadigede del. Trim overskydende sejlgarn.

Du kan også bruge en netting lappegrej

Du kan også bruge en netting lappegrej, som kommer med et net nål og sejlgarn. Den leveres med instruktioner om, hvordan at reparere nettet med netting nål. Nyttige oplysninger og billeder kan findes online på Knotcraft af Stuart E. Grainger og om Hvordan til at reparere et net .

Uanset om du spiller kompetitivt eller sammen med venner i løbet af weekenden, volleyball er et sjovt og spændende spil. Husk regelmæssigt at kontrollere det udstyr (volleyball net, pæle og bold) for eventuelle tegn på skader før og efter kampen. Ved at tage sig af udstyr, kan du være sikker på en sjov, sikker & uafbrudt spil hele tiden.