O2s

Hvordan at rengøre stinkende tennissko

Bakterier bygge op på dine fødder og sko forårsager mund lugt. Bakterierne opbygge skyldes fugt og varme forårsaget af løb, gang eller blot iført dine tennissko i lange perioder.

Hvordan at rengøre stinkende tennissko.
Hvordan at rengøre stinkende tennissko.

Der er flere måder at rense stinkende tennissko. Du kan prøve en eller flere metoder beskrevet nedenfor, indtil du kan finde den metode, der bedst virker for dig.

1. Spray desinfektionsmiddel

  • Brug desinfektionsmiddel, der hævder at fjerne bakterier.
  • Prøv at bruge rengøringsspray eller blege desinficerende spray, især hvis dine tennissko er hvide. Hvis du har farvet tennissko Brug kun desinfektionsmidler uden blegemiddel.
  • Brug anti-svampe spray til at desinficere stinkende sko.
  • Eddike er kendt for at være en alternativ desinfektionsmiddel. Spray nok til at dække dine sko til at dræbe voksende bakterier.

Hvordan at rengøre stinkende tennissko.
Hvordan at rengøre stinkende tennissko.

2. Brug en blegemiddelopløsning at rense dine sko. Bland 4 kopper vand med mindst 2 spsk blegemiddel. Fugt et håndklæde eller svamp og tør indersiden og ydre dele af dine sko. Vær forsigtig, når du arbejder med blegemiddel, for at undgå spild og uheld.

3. Prøv skiven metoden. Placer dine sko i en vaskemaskine sammen med en belastning på jeans eller håndklæder. Brug almindeligt rengøringsmiddel til at vaske belastningen på en regelmæssig cyklus til vask.

4. Vask og desinficer dine sko innersoles. Prøv at fjerne innersoles af dine tennissko og hånd vaske dem. Air tørre innersoles og spray stærk desinfektionsmiddel til at dræbe bakterier. Hvis innersoles ikke er aftagelige, liberalt sprøjte desinfektionsmiddel på indersiden af ​​dine sko og tørre natten over.

5. Spray eller mætte sprit. Direkte spray sprit med mindst 70% bevis inde i dine sko og mætte med alkohol. Hæng dine sko til tørre, og når halvvejs tør, kram dem med plastiksække at strække formularen til højre fod størrelse og undgå svind.

6. Stick avis vælter inde i dine sko. Efter hver brug, wad op nok avis til at holde fast i dine sko til at absorbere dårlig lugt og fugt. Lad vælter sig inde i dine sko natten eller i flere timer.

7. Spray duft af æterisk olie. Spray indersiden af ​​dine sko med Cedar olie, en stærk og effektiv æterisk olie til at bruge. Du kan også lave din egen blanding af olier blande et par dråber af forskellige dufte.

8. Placer dine sko i fryseren. Nogle mener, frysning kan dræbe lugt-forårsager bakterier. Prøv at placere dine sko i en plasticpose og læg dem i en fryser i et par timer.

9. Drys kommerciel bagepulver. Jævnt fordelt kommercielt tilgængelige bagepulver i dine sko. Ryst det overskydende bagepulver pulver.

10. Gør lugt absorbere eller lugt eaters.

  • Udfyld sokker eller Knæstrømper med kattegrus og efterlade dem i dine sko natten over.
  • Fyld op et par gamle sokker med bagepulver, forsegle det og lade det inde i dine sko i flere dage.
  • Place desodorisering pulver til en kattegrus boks i et kaffefilter. Tilføj bagepulver og binde kaffefiltre og placere dem inde i dine sko.

11. Drys baby pulver. Jævnligt drys baby pulver fortrinsvis uden majsstivelse på indersiden af ​​dine sko for at holde dem tørre og undgå sved i at forårsage dårlig lugt.

At tørre din tennissko kan du:

  1. Brug en tørretumbler, der når temperaturer varm nok til at dræbe de fleste bakterier.
  2. Air tørre din par sko, ved blot at hænge dem ud.
  3. Expose dine sko til den varme sol midt på dagen for at tillade solens UV-stråler til at dræbe virus og bakterier.