O2s

Hvordan at rengøre sort perle smykker

Et af de smukkeste og mest dyrebare perler er perlen

Et af de smukkeste og mest dyrebare perler er perlen. I modsætning granit, som er en hård ædelsten, er perler skabt og dyrket på en østers shell. Når en Gnash eller fremmedlegemer ind i en shell, skaller forsvar mekanisme spark-i, og det frigiver et stof kaldet Nacre. Da det tykner, det bliver perlen. Hvis du for nylig har fået et sæt af sort perle øreringe, sort perle halskæde og perle ring, ville du sikkert gerne vide, hvordan man tager sig af denne smukke smykker. Der findes forskellige typer af perler, og de er klassificeret baseret på deres oprindelse og dens form. De dyreste perler er naturperler, som sælges af karat. En anden type af perle er den kulturperle, som i modsætning til naturlige perler sælges af millimeter. Men uanset hvilken type perle du har, er det vigtigt, du tager sig af denne dyrebare perle.
Uanset om du har hvide perler, sorte perler eller pink perler osv., her er nogle tips man kunne følge i rengøring denne delikate smykke:

  1. Ved rengøring sort perle halskæde, skal du sørge for at løsne hægter og stræk halskæde på tørt håndklæde tillader fuld eksponering af perler. I rengøring anden sort perle smykker, sørg du placerer dem på toppen af ​​et håndklæde for at undgå ridser.
  2. Brug fugtig klud eller en blød klud eller noget lignende vaskeskind klud til forsigtigt at tørre perlerne. Vend perler, så du kan rense alle sider af perle. Klude, der er ru og kradsende kan forårsage ridser eller beskadige overfladen og tekstur af perler.
  3. Efter aftørring dine perler med en fugtig klud, så perlerne lufttørre før opbevaring dem væk. Adskil dine perler fra andre smykker, da perler let bliver ridset af metaller eller andre smykker ved kontakt.
  4. Hvis dine sorte perler er for beskidt for dig at rengøre på den konventionelle måde, bringe dine smykker til guldsmed for rengøring. Undgå at bruge smykker renere findes på markedet, når rengøring af denne type smykker. Den juvelerer har en særlig rengøring løsning, der ikke er hårde og ikke vil forvolde skade på dine smykker. Eller du kan også bruge mild sæbe til at rense pearl at undgå en tur til guldsmed.

Selv perler er ædelsten

Hvordan at rengøre sort perle smykker. Brug fugtig klud eller en blød klud eller noget lignende vaskeskind klud til forsigtigt at tørre perlerne.
Hvordan at rengøre sort perle smykker. Brug fugtig klud eller en blød klud eller noget lignende vaskeskind klud til forsigtigt at tørre perlerne.

Selv perler er ædelstene, behøver de ikke at blive brugt kun under særlige lejligheder, eller når du er i en restaurant til middag. Du kan bruge dem selv på tilfældige lejligheder eller endda på en tur til Denver. Men hvis du vil være iført din perle halskæde eller øreringe på en dato, så sørg for du bære dem, når du allerede har sat på din make up og sprøjtes din parfume. Dette mindsker snavs og snavs i dine perler.
Tage sig af dine sorte perler er meget let. Bare husk de tips ovenfor, og følge dem. Huske på, hvor smuk den sorte perle er, og hvordan virkelig fortryllende denne perle er, når det er rent.