O2s

Hvordan at rengøre og pleje for læderhandsker

Læder handsker er ret vigtigt i ens daglige påklædning

Læder handsker er ret vigtigt i ens daglige påklædning. For kvinder er det en fashion statement. Læderhandsker er afgørende i at udtrykke sig gennem mode. Det er skønheden i håndfladerne af deres hænder.

Det er en anden historie for mænd. For mænd er læderhandsker alt om funktionalitet som at holde dem varme fra kulden. Men uanset hvor læderhandsker bruges eller set er det vigtigt at holde dem i tip-top stand. Her er nogle nyttige tips i omsorgen for dine læderhandsker.

  • Hold det godt, så du kan bruge det godt. Før selv tackle slitage af læderhandsker skal du lære at holde det. Holde læderhandsker på den rigtige måde er lige så vigtig som at opretholde det. Opbevar altid dine læderhandsker på et sted, hvor det ikke vil blive fugtig. Fugt og fugt er hjemsted for skimmelsvampe. Det er nemt for skimmel til at vokse rundt i en sådan tilstand. For at forhindre mug, holde dine læderhandsker dækket eller emballeret med en klud, når den ikke er i brug. Kluden vil stoppe væske fra luft fra at røre eller afregning på læderhandsker. For at sikre, at dine handsker er fugtige fri, holde dem på et tørt sted.
  • Stoppe stigningen i krølle. Intet siger gammelt og slidt ned til læderhandsker som folder. Ligesom rynker er til en persons ansigt, folder viser alder og eventyr af et par læderhandsker. Men nogle gange læderhandsker får folder, selv når de ikke er i brug. Det er ganske simpelt at få folder selv i opbevaring. Det kan være bare et spørgsmål om at sætte noget på toppen af ​​en læderhandsker. Den kontinuerlige påførte tryk bygger understreger på par. Opbevar dine handsker på et sted dedikeret netop for dem at undgå krølning.
  • Wash til flash. Det er meget pinligt at flagre handsker, der er iført sennep eller flydende pletten. For at undgå en sådan situation, holde dine læderhandsker rene. Giv det en vask hver sjette måned. For at gøre dette, omhyggeligt dab vand koldt vand. Gør presse det med vand i hånden. Du kan bruge en mild sæbe eller rengøringsmidler til at skabe den løsning til at rense læderhandsker. At skylle, ising og klem i hånden læderhandsker med rent vand. Vær opmærksom på det pres, du anvender, når klemme. Overdreven kraft kan deformere dine læderhandsker. Husk, at du er rengøring din læderhandsker og ikke omarrangere det.
  • Høj og tør. Brug ikke læderhandsker efter vask. Så meget som det er vigtigt i dit daglige påklædning, er du nødt til at tørre det for at forhindre mug fra formning. Ja, formen er den forreste læderhandsker morder. At tørre dit par, hænge dem i et håndklæde rum ved stuetemperatur. Dreje dem ud og ind, vil ikke hjælpe med at tørre hurtigere. Tålmodighed er nøglen. Og udover at vende vrangen ud, vil kun medføre folder. Tørring vil tage nogle dage. Det er bedst, at du har et ekstra par til at bruge, mens dine læderhandsker er tørring.
  • Pleje ligesom hår. Når dine læderhandsker har tørret, anvende læder balsam for at gøre dem til at se så god som ny.

Hvordan at rengøre og pleje for læderhandsker. Hold det godt, så du kan bruge det godt.
Hvordan at rengøre og pleje for læderhandsker. Hold det godt, så du kan bruge det godt.

Pleje af læderhandsker behøver ingen særlig ekspertise. Levetiden og skønheden i dine læderhandsker er i dine hænder.