O2s

Hvordan at rengøre lædersko


Lædersko ikke kommer billige og snarere end at bære dem ud og skulle købe et nyt par ofte, giver det mening at kende de rigtige metoder til at rengøre og vedligeholde et par lædersko så længe som muligt. Når det kommer til rengøring læder, er det vigtigt at kende de rigtige metoder til rengøring, men vil også hjælpe dig med at spare penge, både på kort og lang sigt. For at lære den korrekte måde at rense lædersko, læse de få anvisningerne nedenfor.

Trin 1

Hvornår skal rense Periodisk rengøring er et must;? Sørg for at rense dine sko mindst en gang månedligt, hvis ikke ugentligt. På andre tidspunkter, som når dine sko bliver beskidte eller caked med mudder, rengør omgående skoene før snavs af mudder tørrer ud og mars læder finish.

Trin 2

Hvordan at rengøre lædersko. Hvornår skal rense.
Hvordan at rengøre lædersko. Hvornår skal rense.

Hvordan at rengøre? Invester i en god læder lotion og læder-rengøring materiale, såsom en blødt vaskeskind. Støv af snavs og mudder med en ren sko børste. Gnid ud skrammer og snavs jordklumper med en fugtig klud og lidt sadel sæbe. Næste anvende læder lotion jævnt over hele skoene og derefter tørres med vaskeskind eller anden blød klud.

Trin 3

Korrekt opbevaring. For at sikre, at dine lædersko har en længere levetid, gemme dem ordentligt, vil det gøre rengøring og vedligeholdelse så meget nemmere. Brug et reolsystem i dit skab, eller en sko bøjle, der kan hænges på kabelskabe døren. Brug sko træer for at tillade lædersko bevare deres form og holde sig væk lugte.

Trin 4

Polering lædersko. Polere dine lædersko regelmæssigt, for at holde dem til at kigge skinnende og så god som ny. Du kan købe skosværte i farven på dine sko fra enhver butik, der retails sko. Påfør skosværte jævnt over læderet ved hjælp af en blød klud eller børste. Lad polish at bosætte sig i for ca 5-10 minutter, og derefter tørre væk polish med et andet stykke klud eller pensel. Endelig buff læder med en ren klud, indtil læderet ser poleret og enkel. Du kan gøre dette selv derhjemme i weekenden, snarere end at betale penge for at få det poleret udenfor.

Trin 5

Trin 1. Must;?
Trin 1. Must;?

Rengøring forskellige lædertyper. Mens ovenfor beskrevne fremgangsmåder gøre netop bøde for sko, der har glat læder, kan du nødt til at vedtage forskellige metoder, hvis læderet er ruskind, piblede nubuck eller enhver anden form for læder. Specialiserede rengøringsassistenter er tilgængelige for disse typer af læder, sammen med de korrekte materialer og udstyr, der er nødvendige for at rense disse.

Trin 6

Købe rengøringsassistenter og andet materiale. Du bør være i stand til at få nogle af eller alle de forskellige rengøringsmidler, lotion, pudsemidler, klud eller børster til rengøring og vedligeholdelse af læder, på ethvert butiksmiljø skobutikker. Disse kan også være tilgængelige på ethvert apotek eller apotek butikker, som også på steder, hvor læder i enhver form er detail eller handlet. Du kan også købe læder rengøringsmateriel på internettet, tjekke ud steder såsom Timpson, Johnston & Murphy, The Skopudsning Kit osv.


Hold lædersko af enhver art søger rene og skinnende, ved at følge den pleje og rengøring, der er anført ovenfor. Et par gode sko altid supplerer din påklædning og bidrager til det samlede indtryk, du giver ud, når du møder nye mennesker. Med regelmæssig pleje og vedligeholdelse, kan du også spare penge, ved at have dine sko leve et langt liv!