O2s

Hvordan at rengøre hamp sko

Hamp er en naturlig fiber, der langsomt vinder bredere accept som en anden stærk naturmateriale egnet til tøj, sko og tasker. Tidligere hamp var uslebne og stiv og hovedsagelig anvendes til sække og andre genstande, der ikke behøver en finere finish. Eksperimenter og fortsatte afprøvning og forbedringer har gjort hamp en god stof til lærred sko og tasker. Canvas sko lavet af hamp er komfortable og åndbart, hvilket gør den ideel til at bære i løbet af sommeren, og for lette treks. Som sådan kan hamp sko få meget beskidt nemt. Nedenfor er nogle tips om, hvordan man rent hamp sko.

  • Hvis dine hamp sko er caked med mudder lad mudderet tørre først som tørret mudder er lettere at fjerne end våde mudder, som har tendens til at sprede mere, som du tørre. Skrab så meget af tørret mudder som muligt, og fjerne dem, der er blevet indlejret i rillerne af gummisåler ved at trykke sålerne på dine hamp sko sammen for at løsne jorden. Place avispapir på gulvet at gøre rydde op lettere. Brug en fugtig klud til at tørre resten af ​​kage mudder på gummi dele af din hamp sko.
  • Hvis dine hamp sko har snørebånd, fjerne dem og vaske dem separat. Du kan suge dem i varmt sæbevand i et bassin. Hvis snørebånd er hvide, kan du tilføje et par dråber blegemiddel til vandet for at gøre din snørebånd hvidere.
  • Placer nogle varmt vand og stof vaskemiddel i et bassin stor nok til at holde hamp sko. Vask indersiden og ydersiden af ​​hamp sko, herunder foring. Bruge en gammel nylon tandbørste til at skrubbe de beskidte pletter. Efter skoene renses, skyl dem i koldt vand, indtil rengøringsmiddel er skyllet væk.
  • Fjern mund lugt fra dine hamp sko ved at blande bagepulver med lidt vand til at danne en pasta og bruge fingrene til at gnide blandingen på indersiden af ​​dine hamp sko. Lad pastaen til at absorbere lugt i et flere minutter, før du skyller skoene med koldt vand.
  • Klem det meste af fugten fra indersiden og ydersiden af hamp sko med et håndklæde, trykke på materialer, indtil fugten er absorberet. Lad hamp sko til at lufttørre i en varm plet i din have eller hus. Placer ikke hamp sko direkte under solen, da dette kan misfarve farvet hamp og crack gummi sidespor og fodsåler.
  • Krølle hvide ark papir til kugler og sæt dem ind i fugtige hamp sko. Dette vil absorbere noget af fugt samt hjælpe bevare formen på dine sko, som de tørrer. Du kan også bruge brune papirsposer, men ikke aviser, da blækket vil bløde og overføre til sko.

Hvordan at rengøre hamp sko. Hvis dine hamp sko er caked med mudder lad mudderet tørre først som tørret mudder er lettere at fjerne end våde mudder, som har tendens til at sprede mere, som du tørre.
Hvordan at rengøre hamp sko. Hvis dine hamp sko er caked med mudder lad mudderet tørre først som tørret mudder er lettere at fjerne end våde mudder, som har tendens til at sprede mere, som du tørre.

Mens du kan rense og vaske dit hamp sko i vaskemaskinen fleste producenter anbefaler ikke denne metode, da det svækker den lim, der holder skoen delene sammen. Det medfører også gummi sidespor og såler at blive ganske skør. Hold dine hamp sko lugter dejligt ved aftørring nogle bagepulver på indersiden af ​​dine sko og lade det absorbere lugt. Du skal blot ryste bagepulver fra, når du har brug for at bære din hamp sko igen.