O2s

Hvordan at rengøre et ur krystal

Urglas er dækket med krystal at beskytte ansigtet

Urglas er dækket med krystal at beskytte ansigtet. Uret krystal er enten fremstillet af glas, plast eller syntetiserede safir krystaller. Uanset hvad, en ur krystal er en komponent, der gør det muligt for dit ur til at tage misbrug uden at ødelægge dens overordnede udseende og funktion. Nogle gange kan uret krystal komme i kontakt med eksterne elementer ved et uheld. Dette fører til ridser og snavs på uret krystal. Selvom krystal er lavet for at beskytte dit ur, du stadig ønsker at bevare sit udseende. I tilfælde som disse, vil du brug for nogle ordentlig vedligeholdelse og rengøring. Gør det på den rigtige måde får brug for en vis tålmodighed og en trin-for-trin procedure i hånden.

  1. Fjernelse af ur krystal. De fleste ure kan åbnes med en simpel indsættelse af en flad skruetrækker langs kanten af ​​huset og lirke den åben. Andre ure er mere komplekse. Dette er især tilfældet for designeren og antikke ure. Under alle omstændigheder, skal du læse vejledningen, der følger med uret eller konsultere en Urmager ekspert. Når du får uret åben, skal du pop krystal ud af huset. Du kan gøre dette ved at trykke på krystal på indersiden gå ud. Dette bør ske fast, men forsigtigt. Krystallen bør pop ud nemt. Hvis det bliver svært, bare holde på det. Sommetider krystaller er svære at fjerne på grund af den fint anvendt krystal cement langs dens kanter.
  2. Buff krystallen. Når du har fjernet den krystal fra huset, få en ren polering klud og en flaske messing renere. Anvende nogle messing renere på kluden og lædertøj væk i en cirkulær bevægelse. Messing renere indeholder et kemikalie, der er effektiv for ridser. Enhver ridser og snavs løsnes og fjernes med sin ansøgning og polering. Fortsæt raspning med en tør og ren klud indtil alle pletter er væk, og krystal fremstår ren og klar. Sørg for, at du holder krystal kun i kanterne, så dine fingre vil ikke plamage krystal ansigt.
  3. Rens kanten af ​​krystallen. Få en vatpind eller Q-tip og dyppe den i en sæbe og vand løsning. Tør kanterne med Q-tip til at fjerne enhver krystal cement rester og snavs. Nogle af rester kan være lidt svært at fjerne så vær tålmodig. Når du er færdig, lægge krystal på en ren klud og lad det tørre.
  4. Sæt krystal. Når helt tørt, anvende krystal cement på kanterne af krystal og snap den tilbage i ur huset. Så meget som muligt, skal du ikke bruge dine nøgne fingre til at trykke den igen. Dæk dine fingre med en klud for at undgå udtværing. Lad det sidde i et stykke tid for cement kan træde i kraft og tør. Når tør, begynde at sætte uret tilbage sammen.

For at du kan udføre dette job

Hvordan at rengøre et ur krystal. Fjernelse af ur krystal.
Hvordan at rengøre et ur krystal. Fjernelse af ur krystal.

For at du kan udføre dette job, kan du bruge en masse tålmodighed og adræt fingre. Hvis du ikke er sikker, kan du altid vælge at bringe dit ur til eksperterne og få dem gøre rengøring for dig. Du kan vælge at buff krystallen uden at fjerne det så godt. Men dette kan begrænse effekten af ​​din rengøring.