O2s

Hvordan at rengøre en diamantring

Hemmeligheden at opnå et flot resultat ved rengøring af en diamant ring er at tage sig at hver en bid af snavs og uønsket affald er fjernet. Diamant ringe med udsøgt design kræver, at du til at være mere sart, når du håndterer dem, mens dem med grundlæggende ser, såsom en solitaire diamant kan kræve en mindre indsats. De grundlæggende trin til rengøring en diamantring, er:

  1. Hjemme mod professionel rengøring. Først og fremmest se, om denne diamant kan rengøres i hjemmet eller om der kræves en professionel rengøring. Hvis du ikke er sikker på om den slags metal, sten og forviklinger af sikkerhedslås, så er det bedst at aflevere det til nogen, der er kyndige med ædle metaller.
  2. Forbered en rengøring område. Kig efter et sted, der er godt belyst. Når du arbejder på noget vigtigt, du ikke ønsker besværet med en mørk miljø. Undgå steder i nærheden af ​​sprækker, revner eller vasken. Det vil blive en katastrofe, når din dyrebare diamant falder inde i vasken, da der er, men en lille chance for, at du vil være i stand til at inddrive den. Så hold dig væk fra disse steder.
  3. Fjerne fibre. Brug en pincet eller lignende anordninger til at fjerne fibre eller hår sidder fast i din diamant ring. Du kan bruge et forstørrelsesglas for at se det tydeligt.
  4. Skyl. Brug vand til at fjerne løs snavs i din diamant ring. Du kan bruge rindende vand, men være meget forsigtige, ellers din dyrebare ring kan gå tabt.
  5. Rengøringsopløsning. Dyp din ring i et rengøringsmiddel. Du kan bruge ammoniak med tre dele vand eller et lignende middel. For de bedste resultater, suge det i renseopløsningen. Brug håndbeskyttelse når du gør det for at undgå skader på din hånd og hud.
  6. Børste. Forsigtigt krat diamant ring med brugen af ​​en blød børste. Ændrer vinkler til rengøring af vanskeligt tilgængelige dele.
  7. Skylles igen. Gøre dette ved hjælp ferskvand for at fjerne rengøringsopløsning fra diamantring. Igen, har du mulighed for at bruge rindende vand, men være meget forsigtig, når du bruger dette til at rense din ring, da det ved et uheld kan gå ned i afløbet.
  8. Tør. For mousserende resultater ved at bruge en fnugfri klud til at tørre og polere din diamant ring.

Når efter at have fulgt denne procedure

Når efter at have fulgt denne procedure, du har ikke set nogen virkning eller resultatet er minimal, bør du gentage proceduren. Hvis der stadig ikke er nogen succes med at rense diamant ring, er det bedst at bringe det til din tillid guldsmed. Bemærk, at overdreven rengøring af din diamant kan resultere i forekomsten af ​​uønskede ridser, især til de omkringliggende metaller, som ikke er så hårdt som diamanten den støtter. Så aldrig overdrive rengøring. Til daglig rengøring alt hvad du behøver, er en fnugfri klud.

Ud over de tip

Hvordan at rengøre en diamantring. Hjemme mod professionel rengøring.
Hvordan at rengøre en diamantring. Hjemme mod professionel rengøring.

Ud over de tip, der er fastsat ovenfor, bør du også fjerne din diamant ring, når du laver beskidte aktiviteter såsom at udføre hus rengøring eller deltage i sportskonkurrencer. Når du opdager, at din ring er ved at miste sin tidligere glød eller glans, bør du begynde polering det igen. Du kan dog udføre nogle lette vedligeholdelse rengøring dagligt, ugentligt eller månedligt.

Med disse tips i tankerne, bør du nyde en sprudlende og smuk diamant ring, der ser ud som om det var frisk fra smykker butik.