O2s

Hvordan at rengøre en burberry pung

For kvinder, er en pung mere end bare en simpel tilbehør

For kvinder, er en pung mere end bare en simpel tilbehør. Ikke alene kan en korrekt valgt pung supplere et sæt tøj, men det er også bruges til at holde en kvindes mest personlige og efterspurgte emner, der spænder fra initiativtageren, læbestift rør, mobiltelefon og andre fornødenheder. Ved daglig brug, dog vil din pung brug for vedligeholdelse og rengøring. Her er hvordan du kan rense din sarte Burberry pung og gøre det ser ud som nye.

Bestem type materiale

Bestem den type materiale. Det første skridt er at afgøre, hvilken type af materialer, der bruges i dit Burberry taske. Lærred, for eksempel, vil blive renset forskelligt fra materialer såsom plast og læder. Foring af posen skal også rengøres forskelligt i forhold til ydersiden af ​​posen. Næste gang du køber en ny Burberry pung, spørger ekspedient om de anvendte materialer i posen, og hvordan man bedst rengøre disse.

Hvordan at rengøre en burberry pung. Bestem den type materiale.
Hvordan at rengøre en burberry pung. Bestem den type materiale.

Baby vådservietter. For generel rengøring, er en af ​​de små hemmeligheder for rengøring af en Burberry pung en baby vådservietter. Vaskeklude kommer med en blid løsning af rengøringsmidler og fugtighedscreme, der vil fjerne snavs og støv pletter i posen let og uden foruroligende lærred stof. De vaskeklude vil ikke forlade vandmærker på Burberry pung og vil ikke kræve, at du tørre pung bagefter. Det kan også bruges på syntetiske materialer såsom plast, og naturlige materialer, såsom læder.

Pletfjerning

Fjernelse pletter. Hvis du har en plettet Burberry pung fra blæk i penne, som du har placeret inde i posen, kan du behandle pletten pletter hjælp sprit. Tag vatpinde og dyp spidsen af ​​vatpinde i alkohol. Du kan derefter bruge dette til spot behandling i Burberry taske. Gentag proceduren efter behov, indtil pletten er blevet fjernet fuldstændigt. En af fordelene ved at anvende en vatpind er, at det ikke vil skubbe pletten på større områder i Burberry pung.

Brug blide rensemidler

Brug blide rensemidler. Blide rengøringsmidler kan også bruges til at behandle meget snavset Burberry poser, der er fremstillet af lærred og tekstiler. Woolite og andre blide rengøringsmidler, der kan bruges til behandling af strømpebukser og strømper er ideelle, da disse ikke vil skade de materialer i Burberry pung. Så meget som muligt, dog undgå at vaske hele sækken i vand for mange gange, selvom pung er lavet af vaskbare materialer. For meget vask og tørring kan formindske pung eller ændre dens størrelse.

For kvinder, er en pung mere end bare en simpel tilbehør. Brug blide rensemidler.
For kvinder, er en pung mere end bare en simpel tilbehør. Brug blide rensemidler.

Magic viskelædere. Til genstridigt snavs og pletter, kan du bruge magiske viskelædere såsom Mr. Clean Magic Eraser. De er gode til tasker, der har været stærkt farvet på ét sted. Efter at have brugt viskelædere, tør luft poserne eller bruge et slag tørret med varmen justeret til den laveste indstilling.

Fordi Burberry punge er investeringer, ikke kun fokusere på rengøring pung, men også på håndtering og anvendelse af pung med så stor omhu som muligt. Brug små poser til opbevaring elementer, der kan plette eller spildes, såsom kuglepenne og væsker.