O2s

Hvordan at rengøre en båd benzintank

At eje en båd kan være en glæde

At eje en båd kan være en glæde, så længe båden fungerer korrekt. For at din båd til at køre gnidningsløst og sidste i år, ville du nødt til at gøre vedligeholdelse for alle bådens dele. En af de dele af en båd, at de fleste mennesker har en tendens til at ignorere den gas tank. Nogle mennesker lader gasfiltre gøre deres job i filtrering deres indvolde, men lidt gør de ved, at båden gastanke skal renses hver 3 til 5 år. Selvom du har filtre installeret for dem, rense dem ville være den bedste måde at holde din båd motoren kører. Filtre kan blive tilstoppet på tidspunkter, og dette kan udgøre et problem for din båds tilstand. Undgå motorproblemer og rense din båds gas tank. Her er hvordan du gør det:

Hvordan at rengøre en båd benzintank. Den første ting du skal gøre er at samle alle de materialer.
Hvordan at rengøre en båd benzintank. Den første ting du skal gøre er at samle alle de materialer.

  • Den første ting du skal gøre er at samle alle de materialer, du får brug for rengøring. Dette vil omfatte en gas sifon brændstof linje, primer pære brændstoffilter patron, kviksølv våd eller tør støvsuger og en brændstofsystemet behandling og stabilisator. Du ville have en lommelygte til at inspicere indersiden af ​​gas tank så godt. Når du har alle de ting, du har brug for denne opgave, så sørg for, at du arbejder i et godt ventileret område samt væk fra åben ild eller noget, der kan forårsage gnister. Husk, at du har at gøre med gas, og det er følsomt over for brand eller gnister.
  • Der er ingen nem måde for genveje i rensning af en båds gas tank. Vær sikker på at du har fyldt i din tålmodighed til at fuldføre opgaven. Den næste ting du skal gøre ville være at sifon gas ud, der stadig er i tanken. Du skal bruge brændstof linje og primer pære til at gøre dette og gøre det meget nøje. Husk, at gas har stærke dampe, der kan forårsage dårlige forhold til dit åndedrætsorganerne.
  • Efter opsugning alle de resterende gas fra beholderen, sættes i mindst to liter ny gas med Mercury blandet med det. Kviksølv kan absorbere overskydende vand fra tanken. Mens du lader Mercury gøre sit arbejde, bør du tilføje brændstofsystemet behandling og stabilisator i så godt.
  • Se efter at snavs og overskydende vand absorberes i behandlingen, drænes blandingen ud fra benzintanken. Dernæst bør du remover påfyldningsdækslet og indsætte den våde eller tørre vac slange ind i det og lad det suge fjerne den resterende blanding fra benzintanken i omkring 5 minutter.
  • Brug din lommelygte til at undersøge tanken, hvis det allerede rent. Hvis du stadig kan se rester eller slam på sine vægge, skal du gentage trin 1 og 2, men vent mindst 2 dage før tømning af blandingen fra benzintanken. Dette skulle fjerne fastsiddende snavs på sine vægge.
  • Når gassen tanken er helt ren, skal du installere brændstoffilter patron udskiftning i brændstof linje. Sæt patronen sikkert på plads, før du fylder benzintanken op med gas igen.

Husk at bruge det bedste renere produkt til benzintanken

Husk at bruge det bedste renere produkt til benzintanken. Hvis du vil fylde din benzintank igen, huske på ikke at oplagre i til fuld, hvis du opbevarer din båd til vinteren. Lagring gas i din tank kan udvikle slam i det, og det vil være sværere at rengøre den, når den tid kommer.