O2s

Hvordan at rengøre dine rulleskøjte hjul og lejer

Dine rulleskøjter skal vedligeholdes ordentligt og rengjort på en regelmæssig basis for din beskyttelse, når skating, at gøre det vare længere, og give dig meget glattere ridning hver gang du bruger dem. Dette ville betyde, oprydning sine hjul, fittings og lejer også. Anført nedenfor er nogle forslag til at bruge, når giver dine rulleskøjter en grundig rengøring:

Hvordan at rengøre dine rulleskøjte hjul og lejer. Snavs opsummeres altid på hjul og kan være en hindring i sikker og jævn ridning.
Hvordan at rengøre dine rulleskøjte hjul og lejer. Snavs opsummeres altid på hjul og kan være en hindring i sikker og jævn ridning.

  • Snavs opsummeres altid på hjul og kan være en hindring i sikker og jævn ridning. Tør dine rulleskøjte hjul meget forsigtigt med en fugtig klud. Vær omhyggelig, når du fjerner snavs, især dem, der har indlejret dybt på dine hjul. Grave i så meget som du kan med din klud for at fjerne så meget, hvis ikke det hele, som du overhovedet kan.
  • Hvis du opdager, at dine hjul er beskadiget på nogen måde eller kan have skarpe kanter, kan det være tid til at udskifte dem. Ellers kan du risikere at komme ind i en faldende ulykke. Din sikkerhed skal altid være øverst på listen over dine prioriteter, så fokusere på de hjul, der sikrer, at de fungerer korrekt.
  • Giv dine hjulmøtrikker særlig opmærksomhed også. Du bør tjekke dem mindst en gang hver tredje måned eller oftere, hvis du bruger dine skøjter meget ofte. Spænd dem med en skruenøgle for at sikre, at de ikke er løsnet og kunne komme ud, men ikke overdrive det, at dine hjul ikke vil have plads til at køre problemfrit.
  • Tjek dine lejer. De fungerer især for dine rulleskøjter til at køre så ubesværet som det burde. Du vil vide, når de skal udskiftes, når dine skøjter ikke længere kan køre gnidningsløst og begynder at knurre, mens du skøjter. Kabinettet af kuglelejer placeret på hvert hjul kan fælde i snavs eller sand, der kan skade dem i sidste ende, hvis de ikke er renset. Fjern lejer fra deres skjolde omhyggeligt. Læg dem i en container og skyl dem rene med en citrus-baseret rengøringsmiddel, der arbejder effektivt for lejer. En tandbørste er et meget praktisk redskab til at fjerne snavs og skidt. For hårdere snavs, gentage din procedure, men sørg for, at du forbereder en ny samling af din rengøring løsning, når du gentage processen. Når du er sikker på, at din lejer er rene, tørre dem tørre, men tillader lidt mere tid til lufttørring ved at placere dem på et stykke køkkenrulle som et ekstra absorberende. Placer et par dråber smøremiddel inde i dine lejer. Slyng den rundt, så alt inde er jævnt dækket med din smøremiddel. Placer dit skjold tilbage i lejet, og sørg for det er snappet lige på plads. Sæt dem på dine rulleskøjter og give dem en lille tur till dine hjul bevæger sig jævnt.

Sørg altid for

Sørg altid for, at du giver dig selv tid til at vedligeholde dine rulleskøjter. Hold sikkerhedsforanstaltninger i tankerne på alle tidspunkter. Ulykker gøre ske, men de er minimeret en hel del med en lille indsats fra din side. Roller skating kan være så meget sjov, så længe dine rulleskøjter er i tip-top stand.