O2s

Hvordan at rengøre cowboystøvler

Når du finder det perfekte par cowboy støvler, der passer dig godt og ser godt ud, vil du ønsker at bruge det for evigt. Naturligvis vil du gøre noget for at bevare sin form, farve og egnet til, så længe du kan. Dette kan opnås ved regelmæssig rengøring og ordentlig pleje. Her er nogle tips til at holde din perfekte cowboystøvler i tip-top stand i meget lang tid.

  • Rengør det regelmæssigt. Så meget som muligt, skal du rense dine støvler regelmæssigt. Efter at have brugt det i slutningen af ​​dagen, inspicere dine støvler til at slippe af med den løse snavs, der har akkumuleret. Du skal blot tage en blød klud, fugte den med vand og gnid det forsigtigt over den beskidte del. Går gennem denne rutine regelmæssigt vil forhindre stædige og hårde pletter fra danner på dine cowboystøvler.
  • Tag læderet olie. I virkeligheden hver gang du er færdig med at bruge dem rengøring dine støvler er bare ikke muligt, og oftere end ikke, vil disse hårde snavs pletter begynde at danne på dine støvler. Det er naturligt, og alt du skal gøre er at tage et par dråbe læder olie og anvende på en fugtig klud. Brug klud til at gnide snavset væk. Olie blødgør snavs væk, og gør det lettere for dig at gnide dine støvler rene. Olien også efterlader en beskyttende lag til din cowboystøvler, hvilket gør det sværere for snavs til at akkumulere.
  • Betingelse dine støvler. Ligesom dit hår, brug for din cowboystøvler skal konditioneres regelmæssigt for at undgå skader på dine støvler. Conditioning dine støvler hvert halve år vil forhindre læderet tørre og til sidst, revner. Du kan søge efter en lanolin-baseret balsam og bruge dette til at holde dine støvler bløde. Når du anvender balsam, sørg for at din cowboystøvler er rene og helt tørre. Tilføj et andet lag af balsam, hvis du føler, at dine støvler har brug for mere fugt i dem, eller hvis de ikke har været konditioneret til mere end seks måneder.
  • Vand-forsegle dine støvler. Selv om de fleste cowboystøvler er beskyttet allerede med en vand fugemasse, kan du aldrig være for forsigtig, når det kommer til at beskytte din elskede støvler. Mindst en gang om året, anvende en vand-fugemasse, der er lavet specielt til at beskytte læder. Fugemassen vil forhindre vand fra iblødsætning ind i dit læder, efterlader det uberørte og smukke, uanset hvad vejrforholdene.
  • Polere dine støvler. Mens polering dine cowboystøvler er egentlig ikke nødvendigt, at have en Boot Cream handy vil helt sikkert være en god ting. Hvem ved, måske du nødt til at deltage i en formel begivenhed, hvor du har brug for at se ekstra poleret. Bare anvende boot creme med den medfølgende skinne klud og anvende på din boot i selv, blide strøg.

Omsorg for dine støvler kan tage lidt af en indsats

Hvordan at rengøre cowboystøvler. Rengør det regelmæssigt.
Hvordan at rengøre cowboystøvler. Rengør det regelmæssigt.

Omsorg for dine støvler kan tage lidt af en indsats, men det vil være det værd. Bare sørg for, at du anvender balsam og polerer i jævne strøg, og at du aldrig nogensinde tørre dine støvler i nærheden af ​​en radiator eller en varme vent. Bare lad dem tørre naturligt, væk fra enhver varmekilde, og du vil have cowboy støvler, der er perfekte hele året rundt.