O2s

Hvordan at rejse med bil mens du er gravid

En gravid kvinde har flere særlige hensyn

En gravid kvinde har flere særlige hensyn. Selv simple bilkørsel kan være ganske vanskelig, når du forventer. Du kan dog stadig gå videre og nyde en road trip, selvom du er et par måneder undervejs. Her er, hvad du behøver at vide om, hvordan man rejser med bil, mens du er gravid.

Hvordan at rejse med bil mens du er gravid. Check med din læge først.
Hvordan at rejse med bil mens du er gravid. Check med din læge først.

  • Check med din læge først. Før du forlader byen, kan du ønsker at tabe din læge en linje. Medmindre du har en medicinsk tilstand, der kan medføre komplikationer i graviditeten, bør det være i orden for dig at færdes i byen. Men hvis du forfalder til betaling inden for et par uger, kan du ønsker at holde ud på biltransport. Du ved ikke, om du leverer tidligt, og du ønsker at være i nærheden af ​​din læge just in case der sker noget.
  • Brug en sikkerhedssele altid. Jeg t er vigtigt, at du strop i ordentligt, når du er i en bil. Placer bæltet så det ikke er direkte over din baby bump. Tag aldrig din sikkerhedssele, mens i transit.
  • Bær løst behageligt tøj. At være komfortabel under rejsen, så sørg for at du bære tøj, der er lavet af naturlige fibre. Du ønsker også tøj, der ikke har for mange knapper, stropper eller andre funktioner, som kan gøre det vanskeligt for dig at sætte på og tage af dit tøj, hvis du har brug for at gå på toilettet i et kapløb. Bær sko, som du nemt kan fjerne, mens i bilen.
  • Lær at håndtere kvalme. Hvis du er i de tidlige stadier af din graviditet, åbne vinduet for at bidrage til at mindske din svimmelhed. Tag dybe vejrtrækninger og spiser nogle saltine kiks, hvis du føler dig syg. Ophold hydreret med lidt vand eller te.
  • Har rigelig benplads. Skub dit sæde, så du kan give dine ben en god stretch. Undgå at sidde i en længere periode, så gå videre og tage dem resten stopper efter behov.
  • Befri dig selv, før du ride bilen. Som din graviditet skrider frem, vil du finde det nødvendigt at tømme blæren oftere. Før du ride bilen, skal du gå. Tag badeværelse pauser efter behov.
  • Har en forsyning af snacks og drikkevarer, der er sunde. Så du ikke har kvalme eller blive for sulten undervejs, er det bedst, at du pakker dine snacks, der er sunde. Frisk frugt, skære grøntsager og en termokande med vand bør gøre det trick. Dette vil også forhindre dig i at binging på usunde vejene snacks.
  • Gå rundt i løbet af rastepladser. Når du trække over, komme ud af bilen. Dette vil holde dit kredsløb. Også, det er godt at strække ud hver dag og så for at hjælpe dig med at holde smidig og afslappet. Dette vil også bidrage til at forhindre kramper og hævelse af dine ben.


Der er ingen grund til at du ikke kan nyde bilkørsel

Der er ingen grund til at du ikke kan nyde bilkørsel, mens du er gravid. Hvis du er rask, og du planlægger tingene ordentligt, kan du stadig komme omkring steder efter behov. Det er normalt at føle en vis ængstelse, når du er gravid, men lad ikke det afskrække dig fra at nyde det, du vil gøre.