O2s

Hvordan at parere i hegn

Den voksende sport Fægtning er en, der kræver disciplin og praksis. Det er lidt ligesom en Martial Art i sig selv. At konkurrere, spillerne er nødt til at udstille deres bevægelser. De sparre og punkter er opnået, hvis de er i stand til at komme i en position, hvor de dominerer over deres modstander. Mens score point og gøre offensive spiller, bør de også have deres forsvar op, og dette kan ses i den måde spillerne parere. Parader er en teknik, der bør beherskes, for at modstanderen ikke lande et angreb og ikke score point.

Hvordan at parere i hegn. Vid, at Parader blokerer og forsvare dele af din krop fra at blive ramt af kniven.
Hvordan at parere i hegn. Vid, at Parader blokerer og forsvare dele af din krop fra at blive ramt af kniven.

Her er nogle tips og forslag til at udføre gode Parader teknikker Fægtning:

  1. Vid, at Parader blokerer og forsvare dele af din krop fra at blive ramt af kniven. Dit mål er at sørge for, at du er i stand til at aflede alle strejker af din modstander. Ellers score er hans.
  2. Stå med den rigtige holdning. Du er nødt til at stå afbalanceret, med bladet hævet på samme måde din modstander holder hans. Det centrale er at være fokuseret og opmærksom på alle tidspunkter, så du er klar over din modstanders bevægelser, hvilket giver dig gode muligheder for at modangreb og parere. Stå på en måde, der ikke kun dit sind er vågen, men også din krop, så du er let i stand til at reagere på, hvad din modstander vil gøre.
  3. Der er en uskreven regel blandt spillerne til at skiftes til at angribe, så de ikke bliver viklet med hinanden. Når det er din tur, så sørg for, at du får mest ud af den tid, du har. Igen, du er nødt til at være på vagt, fordi mens du angriber, kan din modstander også stadig bruge sin kniv. Flyt fremad på en måde, at du stadig er i stand til at parere effektivt.
  4. Det ville være bedst, hvis du praktiseres med en partner, men du kan stadig gøre det ved dig selv. Øv ved at forestille, at du er i en sparring session med en anden spiller. Udfør væske combos som hvis du virkelig havde en modstander foran dig. Prøv at forestille dig din modstander angriber, og du hurtigt afbøje alle hans forsøg. Hvis du er i stand til at tænke på hurtige Parader teknikker og holde på at øve, med eller uden en partner, så er du helt sikkert vil være i stand til at parere effektivt, mens i konkurrencen. Vær opmærksom på de områder, du har brug for forbedring. Vide, hvilke Parader teknikker, du har mest brug for hjælp med, og praktisere det så godt. Gentagelse gør mester.
  5. Det er vigtigt, at du altid er klar på, hvad din modstander gør. Hvis dine øjne er hurtige og du er i stand til at reagere hurtigt så godt, er chancerne for at afbøje 100% af din modstanders strejker er mulig. Når du kommer i spillet, sørg for, at dit hoved er klar og fokuseret. Intet andet skal stå i vejen for dig at være i stand til at gå hjem som vinder. Altid være opmærksom.