O2s

Hvordan at opretholde rulleskøjter

Du kan ikke nyde et par rulleskøjter, hvis du bekymre sig om deres sikkerhed. Fastholdelse rulleskøjter vil ikke kun holde din nydelse sikkert, det vil også forlænge skate liv. Roller klinge vedligeholdelse er nemt ved at følge disse tips nedenfor:

Hvordan at opretholde rulleskøjter. Kontroller og vedligeholde lejerne.
Hvordan at opretholde rulleskøjter. Kontroller og vedligeholde lejerne.

  • Rul hjulene. Rolling hjulene på dine rulleskøjter i hånden er måske den enkleste måde at vedligeholde hjulene. Hver brug, få hjulene i stå med skidt, snavs, faldet hår og andre fremmedlegemer. Det er vigtigt at fjerne disse unødvendige stykker væk fra hjulene, så den kører glat og let. Da dette er en simpel vedligeholdelse opgave, kan du gøre dette før og efter brug af rulleskøjter.
  • Skru hjulene. Nogle gange kan mere genstridige snavs kun tages ud ved at skrue hjulene. Du skal bruge en unbrakonøgle til at skrue hjulene. Hold skruer og andre små komponenter, som du vil tage væk til senere brug. Fjern hvert hjul og tørre det. En ren bomuld tæppe, fugtet med vand, er nok til at tage snavset.
  • Switch hjul. Kontroller hvert hjul, hvis det stadig er i perfekt stand. Overveje at skifte hjul, hvis nogle af dem allerede er slidt op. For eksempel, hvis forhjulet er slidt op erstatte det med et hjul i bedre stand. Husk også, at de forreste og bageste hjul får mest effekt. Aldrig sætte slidte hjul som erstatning for disse. Det er bedre at investere på ny sæt hjul end fortsætte med at bruge slidte stykker.
  • Udskift hjul. Sportsforretninger vil sandsynligvis have reservehjul til rulleskøjter. Når hjulene er alle slidt op, er det tid til at erstatte dem med et nyt sæt. Man kan vælge den samme type hjul eller ændre dem med hjul med forskellig form eller højde. Høj og tynd kan køre hurtigere og slides langsommere. Men de giver mere ubehageligt vibration på ujævn vej. Fedt og korte hjul kan bære hurtigere og rulle langsommere. Men de kan give dig bedre vende, bedre greb og bedre balance.
  • Kontroller og vedligeholde lejerne. Disse små kugler indeni hjulene er årsagen til problemfri og nem kørsel. Hvis hjulene er okay, men valsen bladet er stadig ru at ride, bedre kontrollere lejerne. Tør dem, når du frigjort alle hjul. Også kan erstatte lejet være nødvendig på særlige og sjældne tilfælde. Vælge den bedste leje baseret på vægten kvalitet. ABEC 1 er den laveste kvalitet og ABEC 7 er den højeste kvalitet. Den højeste kvalitet er ikke altid det bedste så bedre høre nogen på sportsforretning.
  • Kontrollér bremsen. Brug aldrig rulleskøjter uden at kontrollere bremsen. Det skal placeres højt nok til at holde det væk, mens du skate. Men det skal placeres lavt nok til let at bryde.
  • Udskift bremseklodsen, før det bliver slidt. Den bremseklods er gummilignende ting på bremsen. Denne modtager for meget pres, især når altid brugt brat. Puden skal udskiftes, når den har nået slidlinje eller før den når skruen vedhæfter den til skøjten.
  • Samlet rulle klinge rengøring. Aftør rulleskøjter mindst tre gange hver dag. Frigør alle dele også for grundig rengøring.


Tage sig af de rulleskøjter korrekt er en måde at være ansvarlig over dine ejendele. Det er ikke kun en penge-saver, men måske endda tjene som dit livs saver. Desuden, hvor svært kan det være at bevare de rulleskøjter? Når du har vænnet dig til det, vil du ikke engang mærke til, at du opretholde knivene.