O2s

Hvordan at opretholde et wake skate

Wake Skating er en sport ligner wakeboarding

Wake Skating er en sport ligner wakeboarding, der har at blive populær dag. Det er en individuel vand sport, hvor personen er forpligtet til at bo på et bræt og lave tricks mens den er trukket af en motoriseret fartøjer. Væsentlige, kan kølvandet skøjte sammenlignes med et wakeboard med ingen bindinger. Det tilføjer mere udfordring for dem, der finder wakeboarding lidt kedeligt. En kølvandet rullebræt skal vedligeholdes korrekt for at udføre effektivt. Hvis din wake skate board er korrekt taget sig af, vil det fortsat være skarp og hurtig. Dette vil gøre det muligt for dig at opgradere dit vand skate færdigheder og teknikker til et højere niveau. Alvorlige vågne skatere bør følge de følgende trin i at opretholde din wake skate:

Hvordan at opretholde et wake skate. Gør det til en vane at rense tavlen overflade.
Hvordan at opretholde et wake skate. Gør det til en vane at rense tavlen overflade.

  • Gør det til en vane at rense tavlen overflade. Efter brug kølvandet rullebræt, sørge for at rense det meget vel gøre. Selv ferskvand er fyldt med forskellige jordarter som salt eller mineraler, der kan forårsage mindre eller alvorlig skade på tavlen. Brug vand fra hanen til at vaske kølvandet rullebræt og tørre den med en blød klud eller håndklæde.
  • Brug en blød container til transport af bestyrelsen. Selv små skader vil medføre dårlige resultater af bestyrelsen. Når disse små skader er akkumuleret gennem tiden, kan det resultere i handicap af bestyrelsen til at fungere godt. Køb en blød taske eller sok, når du overfører brættet fra det ene sted til det andet, for ikke at skade dens ydeevne.
  • Praksis forsvarlig opbevaring af bestyrelsen. Sørg for, at efter brug, er kølvandet rullebræt opbevares på et sikkert sted. Må ikke placere den i et område, hvor det kan være direkte ramt af sollys, fordi det kan forårsage vridning af brættet. Undgå at lade bestyrelsen lean på møbler eller enhver anden genstand, eller vice versa. Dette kan resultere i fordrejning af bestyrelsens form.
  • Vedligehold bestyrelsens overflade ordentligt. Ansøge epoxy og maling på kølvandet rullebræt vil bidrage til at bevare dets kvalitet. Gnid ned den originale maling og epoxy fra bestyrelsen overflade og bagefter hænge brættet. Læg et lag af epoxy og derefter anvende skibsmaling. Med denne praksis, kan du sikre dig, at din wake skate board vil være godt vedligeholdt. Det vil også bremse den indvirkning, som vandet kan have på tavlen overflade.
  • Invester i værktøjer til reparation. Du skal forvente, at nogle ulykker eller forkert håndtering kan forårsage skade på din wake skate. Det er bedst, at du har på hånden de værktøjer, du har brug for hurtigt at løse dit kølvand skate board. Dette vil spare dig tid og penge, da du ikke behøver at købe en ny, hvis den er i stykker, eller har det fastsat ved en professionel for et gebyr. Reparere din wake skate kan være en meget let gør-det-selv projekt, når du har følgende værktøjer let tilgængelige: mild sæbe, lille skruetrækker, malertape, epoxy og Popsicle pinde.


Selv om det er let at vedligeholde et wake skate

Selv om det er let at vedligeholde et wake skate, er det også vigtigt at vide, hvordan man kan være omkostningseffektiv i at vælge og købe en. For én, overveje passende størrelse kølvandet skate afhængigt af rytterne. Det er bedst at købe en ved at basere den på den største rytter i tankerne. Faktor i også de typer af tricks, der skal udføres, korrekt kortets overflade, og selv bestyrelsen form. Ved at vælge en, der passer til dine behov, så vil det være meget lettere at vedligeholde dit kølvand skate board.