O2s

Hvordan at komme tilbage i en båd efter at være faldet ud

Boating ulykker lejlighedsvis ske, og de kan være lige så farligt for folk, der ved, hvordan man svømme, og dem der ikke gør. Her er nogle tips om hvordan man kommer tilbage i en båd når du er faldet i vandet.

  1. Træffe de nødvendige forholdsregler. Redningsveste blev opfundet specielt til at hjælpe folk flyde, hvis de falder i vandet. Ikke alle er bevidst om at bære denne forsigtige gear. Nogle sikkert tænke at stole på deres svømning færdigheder. Andre er selvtilfredse som de aldrig har oplevet en sejlsport ulykke før. Vent ikke for ulykken skulle ske. Bær redningsvest, så snart du er på båden, og før den er frigjort fra sin fortøjning. Sørg også for, at der er ekstra flydemidler enheder på båden, der er forsvarligt bundet. Hvis en anden falder i vandet, kan du hurtigt hjælpe ved at kaste dem flydeevne enheden og trække dem ombord.
  2. Klamrer sig til båden. En af farerne ved at falde ud af en båd er, at du vil blive fejet væk af kraftig vand eller luftstrømme. Hvis båden sker for at bevæge sig, når du falder, er du helt sikkert vil blive adskilt og efterlades i åbent vand. Det er vigtigt, at du er opmærksom hele tiden. Hvis du kan holde hovedet koldt om dig selv, når du er overrasket huske at få fat i og holde fast i nærmeste del af båden, du kan nå. Det vil blive sværere at trække sig selv op på båden, hvis du allerede har brugt en del energi svømning mod det.
  3. Lav en lyd. Du falder ud af en båd, så glem alt om at bevare din værdighed. Shout så højt som du kan, når ulykken sker. Du er sandsynligvis kommer til at gøre dette ufrivilligt under alle omstændigheder, men det skal stadig nævnes. Dit råbe vil advare alle andre på båden, og de kan hurtigt stoppe motoren eller handle for at redde dig. Selv efter du rammer vandet, få dit hoved op på overfladen og kræver opmærksomhed og hjælp med det samme. Hvis du tilfældigvis skal sejlsport alene, kan råber stadig få opmærksomhed af andre både, der kunne være i umiddelbar nærhed eller forbi.
  4. Træk dig op. Kom tilbage i båden kommer til at kræve en masse overkroppen styrke. Du har kun dine hænder og arme til at stole på. Du kan prøve at skubbe mod vandet ved jacking eller klipning dine ben. Dette kan give dig en lille stak og skubbe dig op nok til at få et godt greb og gearing på siden af ​​båden, du klamrer sig til. Så snart du kan løfte en af ​​dine ben ud af vandet, svinge den ud og ind på rækværket, så du kan klatre op hurtigere. Den yderligere vanskelighed her er den ekstra vægt af det våde tøj.
  5. Klatre op på bagsiden af båden. Med små fiskerbåde og andre af lignende størrelse, den forreste del eller bue normalt er højere i vandet end den bageste del eller agterstavn. Så det bedste sted at klatre op på båden, når du er i vandet er i agterstavnen. Hvis motoren sker for at være slukket, kan du faktisk gå på motoren og bruge det til at presse dig selv op.

Du kan ikke hjælpe

Hvordan at komme tilbage i en båd efter at være faldet ud. Træffe de nødvendige forholdsregler.
Hvordan at komme tilbage i en båd efter at være faldet ud. Træffe de nødvendige forholdsregler.

Du kan ikke hjælpe, men føler panik, når denne form for ulykke. Men du kan holde denne panik under kontrol. Du bliver nødt til, så du kan tænke klart og handle hurtigt.