O2s

Hvordan at hægte krogen et hår væve

Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvordan berømtheder kan ændre udseendet af deres hår på bare et par dage, en af ​​hemmelighederne er at bruge hår extensions og hår vævninger. Brug hår vævninger kan du drastisk ændre dit hår stil, uden at skulle vente på din faktiske hår til at vokse ud. Du kan også klippe dit hår kortere, vel vidende, at du kan anvende nogle hår weave, hvis du har brug for at bære dit hår længe for en bestemt formel lejlighed. Her er hvordan.

Hvordan at hægte krogen et hår væve. Hårvask.
Hvordan at hægte krogen et hår væve. Hårvask.

  • Hårvask. Først og fremmest, vil du nødt til at forlade din dag uvaskede på den dag, du vil anvende håret væve hjælp låsen krogene. Tillader dit hår til at være en lille smule fedtet vil gøre det lettere for dig at arbejde på håret væve, og vil gøre det meget lettere at låsen krog de vævninger ind i dit hår. Også meget ren og meget fine hår er normalt svært at flette ind cornrows, som du bliver nødt til at gøre, hvis du ønsker at anvende en lås krog hår væve. Sørg for at du betingelse dit hår under den sidste vask før fastgørelse af håret vævning, dog.
  • Cornrows. Dernæst vil du nødt til at få dit hår arrangeret i cornrows. Det cornrow er vigtigt, fordi det vil give dig nogle rum, hvor du kan vedhæfte krogene på låsen. De cornrows vil være de små lidt knopper, som du kan bruge til at fastgøre håret væve på plads. Der er to grundlæggende måder at skabe cornrows. Den ene er ved at gøre cornrows der er koncentrisk anbragt på hovedet, følger den naturlige kurve af hovedet. Den anden måde er ved at skabe vandrette cornrows. Uanset hvad, vil du har brug for hjælp fra en ven for at få de cornrows på dit hår.
  • Låsning. Når cornrows er til stede, er det næste skridt er at hægte sig på krogene på dit naturlige hår, der har været knyttet til cornrows. Sørg for, at låsen kroge er knyttet så fast som muligt ind på cornrows, især hvis du har planer om at bære hår vævninger i lang tid. Ellers kan håret væve komme ud af håret. Den sidste ting, som du ønsker, er at finde pletter af dit hår væve stikker ud og falde ned.
  • Sektionering. Når låsen krogene er på plads, er næste skridt er at afsnittet ud hår vævninger, og lægger dem ind låsene ved at skubbe dem på plads. Når hår vævninger er blevet presset igennem krogene, fold håret i halve. Nogle hår vævninger vil komme med syet kanter, der holder håret sammen. Hvis du arbejder med disse typer af hår vævninger, bliver du nødt til at afskære syet kanter ved hjælp af hår saks.
  • Låsning og knuder. Når du har tømre alle dine hår og fastgjort alle de hår vævninger, det sidste skridt er at låse dem på plads ved at knuder eller binde håret på plads. Knuden skal være meget stram, at forhindre væve falde ned.


Når du bruger hår vævninger og hår extensions, bør du altid kigge efter alle naturlige vævninger i ægte menneskehår. Disse udvidelser er normalt meget dyrere, men de er også længerevarende og er lettere at passe.