O2s

Hvordan at gøre det bedste ved cheerleading tryouts

Hvis du ønsker at være en cheerleader

Hvis du ønsker at være en cheerleader, der er en nervepirrende oplevelse, du nødt til at gå igennem. Prøvekopier! Men selvom det gør du skælver, er du nødt til at udføre fejlfrit, uden at vise en antydning af frygt og nervøsitet. Det lyder umuligt, men hvis du er indstillet på at gøre dit bedste, vil du glemme noget om din nervøsitet og koncentrere os om det vigtigste i øjeblikket: at få en plads i cheerleading team. For at hjælpe dig, her er et par tips.

  • Forbered før tid. Et par måneder før Prøvekopier, sørg for at gøre dine forberedelser gøre. Kom op med en imponerende koreografi og praksis din rutine. Dans foran spejlet, så du straks kan få øje på dine svage punkter. Men husk ikke at overdrive det. Du kan skade din krop, hvis du presser dig selv for hårdt. Husk: en skade er det sidste, du ønsker dage før Prøvekopier.
  • Forbered alt hvad du behøver. På dagen for den Prøvekopier, skal du have alle dine ting pænt forberedt. Dette kan være din Prøvekopier tøj, sneakers, og ponytails. Bring snacks og vand, også. Put dem i en pose. Før du forlader dit hus, skal du kontrollere om alt er i.
  • Vær sikker. Tillid er vigtig. Hvis du er sikker, vil det udmønte sig i dine bevægelser og hjælpe dig med at træffe en god dans. Har "jeg kan gøre" holdning. Ryst nervøsitet væk og fokusere på Prøvekopier. Du har lagt så meget arbejde i dette, så tror, ​​at du kan gøre det hele vejen til enden.
  • Giv slip. Må ikke holde dig tilbage i løbet af Prøvekopier. Undgå at fokusere for meget på den tekniske fordi det vil gøre dig til at se stiv. I stedet, nyd dig selv. Bare gå med musikken og give din krop danse til rytmen. Shout højt. Kast ordene tydeligt og hørbart. Vis liv i dine bevægelser og ikke en robot rutine og stemme.
  • Smiler meget. Lav en god øjenkontakt med dommerne og charme dem med dit smil. Du er nødt til at være god til at se på. Hvis du ser alt for alvorlige, kan dommerne ikke nyde at se dig, selvom du virkelig er god til at danse. Du ved, du har charmeret dem, hvis de smiler tilbage på dig. Deres øjne ser ud til at sige, "Jeg vil danse med dig."
  • Se din opførsel. Dommerne vil ikke kun se på dine evner, vil de også vurdere din holdning. Derfor er du nødt til at foretage dig i en venlig og professionel måde under Prøvekopier. Vis dommerne du er lærenem og besindige og at du kan gå sammen godt med de andre cheerleader teammedlemmer. Bare en show af uimponerende adfærd er nok til at ødelægge alle dine chancer for at blive accepteret.


Hvis du laver en fejl

Hvordan at gøre det bedste ved cheerleading tryouts. Forbered alt hvad du behøver.
Hvordan at gøre det bedste ved cheerleading tryouts. Forbered alt hvad du behøver.

Hvis du laver en fejl, skal du ikke pylre om det. Start igen, hvis du får lov til at gøre det. Hvis ikke, skal du fortsætte med den rutine. Må ikke nogensinde lade den fejl komme i dit hoved, fordi det kan distrahere dig. I stedet fokusere på nutiden og har samme entusiasme du havde i starten af ​​dit Prøvekopier.