O2s

Hvordan at fremhæve hår med folie

Sætte højdepunkter på dit hår vil helt sikkert forbedre din frisure. Der er mange måder at sætte på højdepunkter, og det er endda muligt at gøre det på din egen derhjemme. En enkel teknik, som du kan gøre, er med brug af folie. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at oprette højdepunkter på dit hår med folie.

  1. Prep dit hår. Du skal sørge for, at dit hår er rent og tørt. Kemikalier fra vandet, poolen eller andre styling produkter kan påvirke kvaliteten af ​​dit højdepunkt. Så for at sikre, at din farve vil komme ud den måde du ønsker det, er det bedst at bruge en bestemt type shampoo, der kan fjerne kemikalier fra dit hår. Tjek supermarkedet og vælge et mærke, som du er komfortabel med.
  2. Vælg den rigtige farve. Højdepunkter er meningen at forbedre dit udseende. Så hvis det er første gang, du farve dit hår, er det bedst at gå efter højst 3 nuancer mørkere eller lysere end din naturlige hår. De fleste af de producenter angiver farven på endelige resultater i etiketten, og du bør gennemgå denne og beslutte, hvilke vil se godt som højdepunkt for dit hår.
  3. Forbered folie. Forbered folierne, som du vil bruge til at fremhæve. Gør mindst 20 folie strips med 3 inches bredde. Antallet af folie strips, du har brug vil afhænge af tykkelsen af ​​dit hår, så er du velkommen til at tilføje som nødvendigt. Hvis du har krøllet hår, kan du justere tykkelsen af ​​foliestrimmel til 4 inches.
  4. Afsnit dit hår. Comb dit hår med en hale børste og stil det på den måde du ønsker det. Derefter afsnittet dit hår og adskille strengene, du ønsker at blive fremhævet. For at gøre dette, er du nødt til at adskille lag af dit hår omkring hovedet ind tommer-dækkende lag. Klip lagene og gå videre til at gøre det samme procedure, indtil dit hår er sektioneret i lag fra nakken til panden.
  5. Opdel lag. Opdel hvert lag i 2-3 cm brede sektioner, og derefter få den øverste mest del af hver sektion og adskille det. Få en folie og placere den nedenunder og børste det med hårfarve. Derefter, fold folie i halvdelen eller mere afhængigt af længden af ​​dit hår. Gentag den samme procedure med resten af ​​afsnittene.
  6. Brug en timer. Læs vejledningen, der er angivet i hårfarve produkt, du har købt grundigt og sørg for at kontrollere antallet af minutter, du har brug for at lade håret farve på. Hvis det er muligt, skal du bruge en timer til at sikre, at du ikke vil overstige det påkrævede antal minutter. Indstil tid fra det øjeblik, du farvede det sidste lag af dit hår. Husk, vil den tid, du forlader farven på dit hår i høj grad påvirke det endelige resultat af dit højdepunkt, så du er nødt til at være agtpågivende.
  7. Vask og skyl dit hår. Du kan nu fjerne folien og vaske hår farve med din shampoo og balsam. Tør dit hår ved hjælp af et håndklæde og kontrollere resultatet af dine højdepunkter. Det anbefales også, at du bruger en balsam specifikt anvendes til efter-hårfarve.

Hvordan at fremhæve hår med folie. Vælg den rigtige farve.
Hvordan at fremhæve hår med folie. Vælg den rigtige farve.

Husk, kan highlights øjeblikkeligt ændre din frisure, så prøv det ud og følg disse nemme trin.