O2s

Hvordan at finde steder at købe penge bælter

Rejser ind og ud af landet er altid en vidunderlig oplevelse

Rejser ind og ud af landet er altid en vidunderlig oplevelse, især når det er til ferie og andre fritidsaktiviteter ture. Ikke desto mindre, uanset hvor ofte du rejser, er der altid et element af risiko. Sikkerhed er af yderste vigtighed, især når du er på oversøiske rejser. Du ønsker at rejse let og du ønsker at være i stand til at gå rundt og nyde seværdighederne. Som turist har du altid til at tænke på, hvordan du sikrer din kontanter og andre personlige ting er vigtige for din rejse - dit pas, foto-id, kørekort, rejsechecks, kreditkort og betalingskort, og flybilletter.

Der er flere måder at holde dine værdigenstande sikkert

Hvordan at finde steder at købe penge bælter. Du kan finde disse varer.
Hvordan at finde steder at købe penge bælter. Du kan finde disse varer.

Der er flere måder at holde dine værdigenstande sikkert, mens du rejser. Nogle er naive måder udtænkt af enkeltpersoner. Producenter og endda nogle hyppige rejsende er kommet op med kreative indehavere at sikre dine værdigenstande. En af disse indehavere er en penge bælte.

Som navnet antyder

Som navnet antyder, er det noget, som du kan bære som et bælte, bandt omkring din talje. Én stil er mere almindeligt kendt som en penge pose. Dette er en større flad taske, med justerbare bånd i begge ender og et klip, med en eller to lynlås rum.

Den anden stil er bogstaveligt talt et bælte

Den anden stil er bogstaveligt talt et bælte, med et rum med lynlås i foret i bæltet. Dette er mere almindeligt lavet af læder eller menneskeskabte materialer som klud, lærred, og kunstlæder. Det selv kommer i afslappet, elegant, og endda vestlige stilarter.

Rejser ind og ud af landet er altid en vidunderlig oplevelse. Der er flere måder at holde dine værdigenstande sikkert.
Rejser ind og ud af landet er altid en vidunderlig oplevelse. Der er flere måder at holde dine værdigenstande sikkert.

De penge bælte har omkring 14-tommer til 24-tommer lynlås rum (afhængig af bæltet længde og producent) inde i bæltet, og omkring en tomme bred. Det kan rumme omkring 12-32 regninger foldet på midten.

Disse poster er lavet for at gøre dig føle sig mere trygge og godt tilpas vel vidende, at du kan bære dine værdigenstande med dig stilfærdigt som du rejser om.

  • Du kan finde disse varer, der sælges i Wal-Mart, Target, butikker og varehuse, hvor rejsetasker, kufferter og andre rejsedokumenter tilbehør sælges. The National geografiske online butik bærer disse typer af produkter. Ét element er et vævet læder bælte i okselæder med antikke nikkel spænde. En anden er et importeret bælte i blødt nubuck skind med forsølvet solid messing spænde. De er en smule dyr på 40€, men ser meget anderledes fra de klassiske plain bælter.
  • Rejsende væsentlige rumme forskellig penge bælter og penge poser fremstillet af forskellige materialer. Se deres Eagle Creek All Terrain Money Belt i nylon webbing med en nylon spænde.
  • Rick Steves ' Travel butik på nettet bærer en silke penge bælte samt andre hemmelige rejse poser og tilbehør som bagage tags og låse.
  • Magellan rejsen forsyninger bærer en bred vifte af emner til rejser, herunder tøj, accessories, tasker, bagage, insektfjernere, vækkeure, og et væld af dokument arrangører, tegnebøger, penge bælter og pas i forskellige stilarter og materialer.
  • Du kan også tjekke Beltoutlet . Butikken bærer flere mærker af læder penge bælter fra 15€ om til 45€. De produkter, de sælger her, er af højeste kvalitet og pris, som de er mærkevarer. En Tilley i læder penge bælte koster 54,95 dollar. En Aquarius vestlige penge bælte med et blad prægning, der kommer med en sølv eller guld finish spænde sælger for 20€ 0,95. Dette bælte kan holde 19 til 32 foldede regninger.

Uanset stil penge bælte du vælger, det vigtigste er at du føler dig godt tilpas, når du bruger det, du føler dig sikker, og du kan bevæge sig frit, mens du nyder din rejse. Selvfølgelig skal du ikke glemme, at du stadig skal være opmærksom på dine generelle omgivelser og være på vagt hele tiden, specielt i områder, hvor mennesker samles. Har en sikker rejse!