O2s

Hvordan at fastsætte en over toppen golf swing

Er du rammer kroge, skiver, skafter eller ikke engang komme i kontakt med golfbold? Disse er mulige symptomer på en over toppen golf swing.

Her er nogle årsager til en over toppen golf swing:

Hvordan at fastsætte en over toppen golf swing. Forkert svingbane under tilbagesving får dig til at kompensere på nedtur.
Hvordan at fastsætte en over toppen golf swing. Forkert svingbane under tilbagesving får dig til at kompensere på nedtur.

  • Forkert justering (skuldre, hofter, fødder mv) Korrekt opretning giver din krop til at svinge golfkøllen på flyet og frit mod målet og i det væsentlige eliminerer muligheden for at svinge over toppen.
  • Forkert svingbane under tilbagesving får dig til at kompensere på nedtur. Du kan ikke ramme fantastiske billeder, hvis din tilbagesving er forkert. Den tå af klubben skal være parallel med dit mål linje i toppen af ​​dit tilbagesving.
  • Overswinging er en af ​​de mest almindelige problemer med amatører, der svinger over toppen. Forsøg på at svinge køllen knap parallel er en måde at løse svinge over toppen. Selv om man føler, at han svinger ved 75% af hans tilbagesving, ofte vil han finde sig perfekt til parallel.
  • Sving golfkøllen for hurtigt at generere clubhead hastighed. Forsøg på at svinge køllen hurtigere fører til skæve skud skabt ved at svinge over toppen. Den første indskydelse, når de forsøger at svinge golf klub hurtigere er at svinge køllen ud mod himlen og feje klubben til indersiden mod golfbold.

Her er hvordan du helbrede svinge over toppen:

  1. En masse problemer er løst, selv før du fat på bolden. I dit sind, vælge den type billede, du ønsker at ramme, før du selv vælge den klub ud af posen.
  2. Afgør, om du ønsker at ramme det lav, høj, fade det, tegne det osv. Pick et foreløbigt mål et par meter foran bolden og bringe dig selv helt og holdent til det. Forpligte sig til skud, du ønsker at ramme.
  3. Stol på, at du har valgt den rigtige klub, det rigtige skud skulle spilles, og din evne til at svinge golf klub.
  4. Når du begynder din tilbagesving, tage klubben lige tilbage, indtil håndleddene naturligt hængsel, derfor dreje tå i opadgående position. Stop knap parallel.
  5. Accelerere til en fuld overflade.

Overswinging er en af ​​de mest almindelige problemer med amatører. Sving golfkøllen for hurtigt at generere clubhead hastighed.
Overswinging er en af ​​de mest almindelige problemer med amatører. Sving golfkøllen for hurtigt at generere clubhead hastighed.

Hit en fuld spand bolde på området at følge ovenstående trin. Koncentrer dig om at føle, hvor klubben bevæger sig gennem golfbold. Husk at accelerere gennem hver golf skud. Hold din finish indtil kuglen lander. Hvad vil du finde er, at det over den øverste tendens vil forsvinde. Dine billeder vil flyve mere lige med mere autoritet. Ikke flere kroge, skiver, Shanks, eller whiffs. Under en over den øverste golf swing vil være en saga blot, og du vil være på din måde at spille god golf.