O2s

Hvordan at fastsætte en langsom skateboard

Skateboarding er en ekstrem sport og hardcore skateboardere brug for hastighed, så de kan udføre deres halsbrækkende tricks. At have en langsom skateboard kan adskille en amatør fra en professionel. Skateboardere der kører deres skateboards hurtigt se godt så godt. Vi ved alle, at skateboarding er en risikabel sport især i fuldbyrdelsesstaten high-end tricks, men sporten er skabt til at forbedre adrenalin rush og har en hurtig skateboard er, hvad du har brug for at lære og forbedre dine tricks. Nedenfor er trin og instruktioner om, hvordan du løser en langsom skateboard.

Hvordan at fastsætte en langsom skateboard. Saml de materialer, du har brug for at fastsætte din langsom skateboard.
Hvordan at fastsætte en langsom skateboard. Saml de materialer, du har brug for at fastsætte din langsom skateboard.

Saml de materialer, du har brug for at fastsætte din langsom skateboard. Du har brug klude, motorolie, skruetrækker, skruenøgle, dunke, og fortynder (neglelakfjerner, acetone og sprit er valgfri).

Fix din langsom skateboard. Husk, at nye skateboard hjul ikke vil hjælpe dig, hvis de ikke vil spinde ordentligt. Du er nødt til at rense dine skateboard lejer til at gøre din skateboard hjul køre normalt. Hjullejer findes på midten af ​​hver skateboard hjul. Tag dine skateboard hjul med en skruenøgle, så du kan smøre og rense dine lejer. Brug en skruetrækker til at fjerne lejerne.

Soak dine skateboard lejer i en time i en maling fortynder

Soak dine skateboard lejer i en time i en maling fortynder, sprit, neglelakfjerner eller acetone. Efter iblødsætning dit skateboard lejer, spinde dem til at fjerne smøremiddel indenfor. Lad lejerne tørre grundigt og derefter bruge en klud til at fjerne snavs og støv. Husk, at lugten af ​​fortynder er giftigt så sørge for, at der er tilstrækkelig ventilation i dit arbejdsområde.

Brug et silikonebaseret smøremiddel og ikke bruger WD-40 eller relaterede smøremidler, fordi de vil tørre dine lejer, der vil nemt tiltrække snavs og støv. Hvis du ønsker, kan du besøge din lokale skate shop og købe en skateboard bærende smøremiddel ligesom Bones Speed ​​Cream.

Sæt din skateboard lejer i en dunk med motorolie

Soak dine skateboard lejer i en time i en maling fortynder. Fix din langsom skateboard.
Soak dine skateboard lejer i en time i en maling fortynder. Fix din langsom skateboard.

Sæt din skateboard lejer i en dunk med motorolie, og lad dem trække natten over. Tør lejerne tørre. Sæt lejerne i dit skateboard hjul og geninstallere dine hjul på dit skateboard. Sørg for, at hver hjulet drejer frit og nødder i dit skateboard er ikke meget stramt. Kør din skateboard i din baghave, men ikke Ollie eller prøve andre tricks for du kan glide. Sørg for, at dine hjul er i god stand, før du prøver high-end tricks.

Andre tips til at gøre dit skateboard hjul køre hurtigere. Fjern dine skateboard lejer og sætte dit skateboard hjul i en fryser i en eller to dage. Dette vil gøre din skateboard hjul bevæge sig hurtigere og være mere holdbare.

Hvis du ikke er tilfreds med størrelsen af ​​dine skateboard hjul, så prøv at spørge andre skateboard spillere, hvis de ønsker at købe eller bytte dine præ-ejede skateboard hjul. Du kan bytte dine brugte skateboard hjul til en skateboard dæk, skateboard lastbil, grip tape eller andet skateboard tilbehør.


Du kan lære skateboard bedre og hurtigere, hvis du har selskab. Bær hjelm, puder, og seler så du undgår skader ved uheld dias og fald. Må ikke bygge din hastighed brat for du kan glide eller falde. Du vil naturligvis opbygge hastighed og udføre hårde tricks som du fremskridt.