O2s

Hvordan at bevare autografer på et baseball bat

Baseball er et yndet sport

Baseball er et yndet sport, som de fleste europæere. En masse fanatikere holde øje med baseball sæsoner og erklære ferie for sæson finale. Hvis du er en kæmpe baseball fan, vil du sandsynligvis have baseball memorabilia såsom autografer baseball bat, handsker, uniformer eller baseball.

Den sværeste blandt memorabilia at opnå er baseball bat

Den sværeste blandt memorabilia at opnå er baseball bat. Efter et baseball bat underskrevet af en eller flere spillere er næsten lige så spændende som at vinde selve spillet. Hvis du er heldig nok til at få en, så sørg for at gøre alt for at bevare autograf. Værdien af ​​en underskrevet baseball bat kan værdsætte efter et stykke tid. Hvis du har til hensigt at opnå en fortjeneste ud af det, og derefter holde det sikkert.

  • Når du får fat i baseball bat, bringe det direkte hjem. Undgå at have flere hænder rører battet. Olien fra din hud kan forårsage skade på bat. Lås dig selv i dit værelse og forberede sig på at bevare autograf. Grib den samme blæk, som du brugte til autograf. Markér en lille portion på spidsen af ​​flagermus. Gør mærket lille og unnoticeable. Du skal bruge denne lille mærke som et testområde. Få en dåse af aerosol hårspray og let spray testområdet. Forlade området i et stykke tid og se, om blækket reagerer imod hårspray. Hvis der ikke sker noget, så let sprøjte området med underskriften. Den hårspray vil tjene en fugemasse til autograf. Det er vigtigt for dig at teste, om blækket vil reagere imod hårspray, for hvis du ikke gør det, risikerer du at ødelægge det hele autografer bat.
  • Hold din bat væk fra direkte sollys og fugt. Fugt kan forårsage store skader på både underskrift og battet. Sørg for, at du placerer din bat på et tørt område for at undgå fugt til at komme i kontakt med bat. Udsæt ikke bat i direkte sollys. Blæk kan falme, når de udsættes for meget UV-stråler. Du vil ikke umiddelbart bemærke fading ved udsættelse, men du helt sikkert vil fortryde det senere.
  • Hold autografer bat væk fra ulykker. Hvis du ønsker at vise dine autografer baseball bats til dine gæster, så har en baseball montre klar. En montre er et ideelt sted at opbevare din bat, da dette kan forhindre bat mod udsættelse for ultraviolette stråler. Skønheden i en montre er, at du er i stand til både at beskytte og vise dine værdsatte memorabilia. Hvis du bor med små børn derhjemme, kan en montre sikkert holde din baseball bat fra uønskede udslip og fingeraftryk. Selv om der ikke er nogen børn i dit hjem, er det stadig bedst at gøre forebyggende foranstaltninger som ulykker sker.


Følg nøje karriere i baseball spiller

Hvordan at bevare autografer på et baseball bat. Når du får fat i baseball bat, bringe det direkte hjem.
Hvordan at bevare autografer på et baseball bat. Når du får fat i baseball bat, bringe det direkte hjem.

Følg nøje karriere i baseball spiller, der har underskrevet din baseball bat. Hvis hans karriere blomstrer i de næste sæsoner, har din bat vurderet af en professionel. Dette vil tillade dig at have en idé om, hvor meget baseball bat er værd. Hvis du ønsker at vise din baseball bat i et andet sted end dit hjem, så sørg for at du transportere bat med yderste omhu. Prøv ikke at fjerne battet fra displayet sagen. Hvis sagen tillader skal transporteres, derefter indlæse montre på din bil.