O2s

Hvordan ansøger mineral foundation

Med alle de seneste undersøgelser om skadelige kemikalier i make up folk har henvendt sig til ved hjælp af mineralske produkter. Mineral kosmetik tillader huden at ånde, fordi de bruger naturlige ingredienser, som ikke tilstoppe porerne. De blokere væksten af ​​bakterier og dermed mindske hudirritation, hvis ikke fjerne det helt. Disse mineral kosmetik, der sælges online og ved indkøbscentre. Selv store kosmetik virksomheder sælger nu mineralske mærker. Bortset fra mineral rouge, en af ​​de bedste sælgere er mineral foundation. Men er det program det samme med at anvende creme eller flydende fundamenter? Selvfølgelig ikke. Her er den korrekte måde at sætte på mineral foundation.

Hvordan ansøger mineral foundation. Vask dit ansigt først med gode gamle sæbe og vand.
Hvordan ansøger mineral foundation. Vask dit ansigt først med gode gamle sæbe og vand.

  1. Vask dit ansigt først med gode gamle sæbe og vand. Skrub væk de gamle hudceller. Det er bedst at slippe af med alle de snavs og den foregående dags makeup. Exfoliate, og det tager et øjeblik, men du bør tage dig tid til det.
  2. Sæt nogle fugtighedscreme på dit ansigt og lad det tørre ud lidt. Dette er for at undgå at pulveret stikning til dit ansigt. Du ønsker ikke at det skal ske. Hvis du ikke ønsker at anvende dette før sætte på makeup, kan du springe dette trin over.
  3. Anvend din concealer først, for at dække dine under øjet kredse eller pigmentering. Det er bedst at sætte dette først, så du kan få en bedre finish.
  4. Har en god pudderbørste handy. Det behøver ikke at være dyrt, det skal bare være en fuld type eller noget med tætte bløde hår, der kunne få mest pulver. Men hvis du er den slags kvinde, der tilbringer lidt mere for makeup, prøv du kan prøve et navn brand børste.
  5. Børste på pulver fundament. Den "lidt rækker langt" ordsprog gælder makeup mineraler. Når du får pulveret på børsten, ikke holde den nede, skal du trykke det forsigtigt og hold det op, så at holde mineral pulver den bedste måde du kunne.
  6. Anvende det på dit ansigt med uret, eller fra den ydre side af ansigtet, går inde. Dette sikrer dig en bedre makeup ansøgning og et friskere look.
  7. Glem ikke at anvende nogle på din nakke og kæbe til at balancere farven. Dette er noget, der bliver forsømt mere end halvdelen af ​​tiden. Du ønsker ikke at ligne en anden person fra hovedet ned.
  8. Påfør makeup, indtil du føler, at farven passer til din hud tone. Bare husk ikke at overapply fordi det er den sædvanlige fejl kvinder gør, og det ødelægger hele effekten. Den bedste ting at gøre, er kun at bruge en minimal mængde.

Mineral foundation er sværere at sætte på end standard fundament

Mineral foundation er sværere at sætte på end standard fundament. Det tager lidt at vænne sig til, før du ser det resultat, du virkelig ønsker. Mineral foundation foretrækkes af kvinder, på grund af dens lys-styrke egenskaber. Bare husk, at mineraler har en kortere holdbarhed end andre typer af makeup, så sørg for at bruge din mineral makeup stedet for at holde fast i det. Lav nogle eksperimenter af dine egne, indtil du finder den bedste teknik for at anvende det.