O2s

Fremskynde USA pas: nye pas og fornyelse

Lær at fremskynde et amerikansk pas, og den ekstra udgifter

Hvis du har brug for at få et nyt pas med det samme, at der er måder, du kan fremskynde processen. Denne artikel vil vise dig, hvordan du får dit pas fremskyndet, men det vil kræve et par ekstra trin for at få dine rejsedokumenter og - du gættede det - et par ekstra dollars at gennemføre. Du kan fremskynde din pas fornyelse eller ansøgningsprocessen om du maile dine former i eller dreje dem ind på et lokalt bureau eller accept facilitet. For at få din amerikanske pas hurtigt, bruge de følgende trin:

 1. Medtag en ekstra 45€ med dine pas formularer og dokumenter. For at få dem inden for 2 uger, vil du blive opkrævet en ekstra 45€ og du vil være ansvarlig for to-vejs eksprespost gebyrer. Hvis du sender breve i dine formularer, du bliver nødt til at inkludere de relevante formularer og betalinger (uanset om du forny dit pas eller ansøge om et nyt) sammen med yderligere 45€ til det amerikanske Department of State. Hvis du walking ind i et pas kontor for at få en ansøgning ved personligt fremmøde, skal anlægget være i stand til at instruere om, hvordan man kan inddrage den fremskyndede gebyr.
 2. Overnight dit pas formularer til national pas behandling. Hvis du sender din ansøgning natten, maile dem til:

  Fremskynde USA pas: nye pas og fornyelse. Medtag en ekstra 45€ med dine pas formularer og dokumenter.
  Fremskynde USA pas: nye pas og fornyelse. Medtag en ekstra 45€ med dine pas formularer og dokumenter.

  National Passport Processing
  Att: Institut 13.349
  1617 Brett Road
  New Castle, DE 19720

  Sørg for at medtage et forudbetalt overnight svarkuvert til paskontoret.

 3. Skriv hasteprocedure på konvolutten. Gør det klart, at du anmoder om en fremskyndet pas. Du ønsker ikke din konvolut skal flyttes til bunden af ​​bunken, fordi du ikke har tydeligt markeret konvolutten. Skriv "fremskyndet" i store, fede bogstaver på både forsiden og bagsiden af ​​konvolutten.

Hvis du sender dit pas fra en accept facilitet, så sørg for, at de følger ovenstående trin så godt. Du skulle nu få det i ca 2 uger i stedet for standard 6-8 uger. Hvis du har en nødsituation og har brug for et pas med det samme, skal du ringe til National Passport Information Center.

Lær at fremskynde et amerikansk pas, og den ekstra udgifter. Overnight dit pas formularer til national pas behandling.
Lær at fremskynde et amerikansk pas, og den ekstra udgifter. Overnight dit pas formularer til national pas behandling.

Der er også tjenester, der kan få dig og / eller din familie Europe pas i så lidt som 24 timer. Disse tjenester vil sandsynligvis opkræve dig mere end de ekstra 45€, at det amerikanske udenrigsministerium afgifter, og deres gebyrer sandsynligvis vil være et supplement til de statslige gebyrer, der allerede drøftet. Services 'gebyrer vil også variere baseret på, hvor hurtigt du har brug for det. Disse tjenester kan være dyrt, men kan være værd, hvis du har hårdt brug for dit pas.