O2s

Fodbold handel råd til begyndere

En indføring i moderne fodbold betting

Fodbold betting er en hård nød at knække, hvis du bare væddemål HOME / DRAW / AWAY og korrekte score markeder. Jeg vil gerne til at udstyre dig med nogle nye værktøjer, der vil hjælpe dig med at blive en bedre gambler indeholder denne artikel en af ​​disse værktøjer.

Der er masser af websteder, der sælger fodbold systemer, der er grænsetilfælde rentable, nogle af dem er temmelig komplekse og kræver en stor indsats fra din side. Jeg har fundet et par enkle fodbold handel strategier, som jeg gerne vil dele med dig i håb om, at de forbedrer din betting teknik og vise dig en anden måde at tjene penge fra den største sport på jorden. Du skal bruge en konto med en online betting exchange for at bruge disse strategier, vil jeg anbefale at bruge Chromaweb Arb Calculator som beregner mængden af ​​penge, du nødt til at investere for at gøre en fortjeneste uanset udfaldet.

Fodbold handel råd til begyndere. En indføring i moderne fodbold betting.
Fodbold handel råd til begyndere. En indføring i moderne fodbold betting.

Tegn Trading

Min favorit draw handel strategi er også den enkleste, jeg har fundet. Vælg et spil, hvor du forventer en masse mål, at kontrollere de seneste holdet nyheder og nuværende form, vil hjælpe dig med at identificere kvalifikationskampe. Når du har fundet et passende spil, lå lodtrækningen om Betfair før spillet er startet, vil du sandsynligvis få odds 3,4 eller 3,5, som er 12/5 og 5/2 hhv. Så snart det første mål er blevet scoret, tilbage lodtrækningen på lidt større odds på en sådan måde, at du gør det samme beløb for fortjeneste uanset hvad der sker i kampen, den Chromaweb Arb Calculator vil fortælle dig præcis, hvor meget for at satse for at gøre dette. Med denne teknik kan du tjene penge, før spillet er slut udelukkende ved at bakke lodtrækningen ved højere odds end du lagt det. Her er matematik:

Lay lodtrækningen til £ 100 ved 3,5, bet returnerer £ 140
Et mål er scoret, og oddsene på uafgjort ændringen til 5,0 (4/1 fraktioneret)
Tilbage lodtrækningen for £ 28 ved 5,0, bet returnerer £ 140
Samlede indsatser: £ 128
Forventet Profit: 12 £ (9,3% stigning)

Fodbold handel råd til begyndere.
Fodbold handel råd til begyndere.

Hvis spillet slutter i en lodtrækning så mister du 100 £ lå satsning, men vinde £ 140 fra £ 28 bet, hvilket giver dig en pæn lille overskud på £ 12 uden megen risiko. Hvis et af holdene vinder spillet, så du mister din £ 28 bet, men 100 £ lå bet returnerer £ 140, hvilket betyder, at du lige har tjent 12 £. Hvis du også kan bakke 0-0 korrekte score på større odds end 15/1, før spillet starter, kan du investere en lille mængde af denne £ 12 potentielle gevinst at reducere dit ansvar, men så er du nødt til at opretholde en højere strejke sats så jeg råde dig til at teste, hvordan præcis du er med dine forudsigelser. En strejke på 90% vil gøre dig penge ved hjælp af beregningerne ovenfor, i fremtiden dette system kan kræve en højere eller lavere strejke sats for at forblive rentable, og det er noget, du bør overvåge, du ville gøre dette ved at opretholde en bærbar eller Microsoft Word-dokument og optage dine indsatser.

Hvis du kan være meget selektiv med, hvilke kampe du vælger, kan du stadig gøre gode penge på Betfair hjælp af dette system. Hvor ellers kan du finde et rimelig lav risiko investering med 9,3% i rente, der returnerer inden for 90 minutter plus ekstra tid?