O2s

Find billige flybilletter

Med den økonomiske krise

Med den økonomiske krise, som det meste af verden i dag, betaler det sig at spare på udgifterne. Dette gælder især for forretningsfolk, der har brug for at rejse. Og hvis du rejser på ferie, vil de besparelser, du får fra billig flybillet oversætte til flere lommepenge. Du kan derefter bruge dette til mad, bolig, eller at købe gaver til venner og kære efterladt derhjemme.

Søg online for rabatter Den nemmeste måde at finde flybilletter, der er prissat billigt er først søge efter rabatter eller pakker. Eller du kan holde sig til billig, microfleece flyselskaber, der bare betaling for sædet, og ikke for andre bekvemmeligheder som i -flight underholdning og in-flight måltider.

Find gratis billet kuponer. Nogle flyvninger, tour pakker og kilometertal klubber giver dig gratis billetter værdikuponer til brug på din næste rejse. Nogle flyselskaber giver gratis kuponer til passagerer, der rumlede off flyvninger, eller hvis fly er forsinket. Hvis du er heldig nok til at få gratis kuponer, betragter det som en god mulighed for besparelser!

Find billige flybilletter. Søg online for rabatter.
Find billige flybilletter. Søg online for rabatter.

Bestil din billet uger eller endda måneder i forvejen. Vent ikke den dag, din tur til at købe din billet. De fleste flyselskaber har tidlig booking rabat, der giver store rabatter til tidlige købere. Flyselskaber normalt tilbyde deres billetter til en prisklasse, med den billigste, der sælges på tidligere perioder i tide. Du kan normalt få rabatter, hvis du booker en flybillet mindst fire uger i forvejen.

Flyv i løbet af off-peak tidspunkter og datoer. Airlines giver billigere billetter, når du skal flyve i løbet af "røde øjne" timer, eller de gange mellem 9 om aftenen op til 6 om morgenen. Billetter er også billigere i løbet af off-højsæsonen. For eksempel vil rejse til populære ferie spots såsom strande og øer være billigere i løbet af vinteren og regnfulde sæsoner.

Gå efter microfleece, billige flyselskaber. Større luftfartsselskaber sælger normalt dyre billetter, fordi de har store administrative generalomkostninger. De betaler løn og husleje til billetkontrol kontorer og hangarer. De opkræver også stor for in-flight underholdning og mad omkostninger. Men mindre kan microfleece bærere råd til at sælge billetter for billige, fordi de har meget minimale omkostninger. De normalt kun sælge e-billetter online, så de ikke behøver at betale for bemanding og husleje til billetkontrol kontorer.

Med den økonomiske krise. Find gratis billet kuponer.
Med den økonomiske krise. Find gratis billet kuponer.

Check out emballeret hotel og luft opholdsrum. Airline og hotel-net normalt tilbyde all-in-one-pakker. Disse vil komme ud billigere end hvis du køber flybillet og indkvartering separat.

Kig efter rabat tilbud. Airlines ofte sælge billetter med rabat i promo perioder, især når de forudser lav efterspørgsel. Dette sker som regel i off-højsæson, eller når de lancere nye destinationer.

Finde billige flybilletter kan resultere i store besparelser. Du bør dog også tjekke om betingelserne for salget. For eksempel kan nogle billige flybilletter være refunderes ikke. Eller de kan gennemføre store gebyrer, når du ønsker at annullere din flyvning eller ændre din flyveplanen. Hvis du er 100% sikker på om din rejseplan, så vil dette være okay. Ellers kan det være bedre at bog med et rejsebureau eller med et flyselskab, der giver mulighed for fri ændringer i tidsplanen og tid. Også, vil du uvægerligt nødt til at betale for rejse skatter, check-in gebyrer og andre uforudsete udgifter. Så sørg for at se på det samlede billede før booking.