O2s

Fashion tips til plus-størrelse teenagere

Kede af at bære sorte outfits, de siger, er slankende? Ønsker du at bære søde og stilfulde tøj som alle andre, men ved ikke hvordan? Så her er nogle tips til at hjælpe skabe den perfekte garderobe til plus-størrelse prinsesse i dig:

Fashion tips til plus-størrelse teenagere. At være plus-størrelse betyder ikke, du går glip af alt det sjove.
Fashion tips til plus-størrelse teenagere. At være plus-størrelse betyder ikke, du går glip af alt det sjove.

  1. Størrelse Sørg for at du køber den rigtige størrelse tøj, ikke en størrelse for stor eller for lille. Ved ikke at bære den rigtige størrelse tøj, ville dit udseende se unaturligt. Løstsiddende tøj ville gøre dig se større, end du allerede er. Det samme gælder med stramt tøj: Disse ville gøre dig utilpas, og du måske synes om at tabe bare for at passe dit tøj. Husk på, at tøjet bør gøre du føler dig godt, ikke presse dig, eller at du føler dig grim.
  2. Outline Må ikke blive fristet til at skjule din krop under lag og lag af uformelige stof. Forsøg ikke at klemme ind i en alt for stram kjole til at gøre dig se tyndere enten. I stedet oprette en flatterende silhuet, der vil vise dine smukke kurver, mens skjule eventuelle problemområder, du måtte have. Vælg skræddersyede jakker, nederdele, toppe og kjoler, slanke din krop og skabe en sexet figur på dig.
  3. Color Find tøj, der er i de farver, som bringer din udstråling og undgå farver, der gør du ser kedelig og syge. Tag et kig på dig selv i spejlet og se, hvilke farver er til stede i dine øjne, hår og hud. Liste disse. I butikken, finde tøj, der er af samme farve eller lignende til det. For eksempel: Hvis du har en overordnet varm (gul-baseret) se om dig, vælge tøj, der udstråler en gul nuance. Hvis du har en cool (blå-baseret) look, vælge tøj, der har en blåligt skær. Der er mange flere teknikker til at finde dine smigrende farver, så du skal ikke være bange for at afprøve nye farver, du aldrig har båret før.
  4. Detaljer Tøj kan ændre dit udseende. Et outfit, der gør øjet flytte uden afbrydelse ville gøre dig se slank og pæn. Et eksempel på dette er at bære de samme eller lignende farver i toppen og nederste halvdel af din krop. Så meget som muligt, ikke bære kontrastfarver, for disse ville skære øjet korte og udvide dit udseende. De ting at huske er, at det område, hvor øjet stopper ville være det område, der ville være den største eller bredeste visuelt. Det er derfor, du skal vælge tøj, der har detaljer, hvis du vil have øjet at se og tydeligere stilarter i løbet af problemområder, som du ønsker øjet til at ignorere.
  5. Tilbehør det rette tilbehør kan gøre underværker for dit udseende. Vide, hvordan at matche smykker til din outfits. Et eksempel på dette er at bære halskæder tæt til halsen, når du er iført skjorter med en scorede halsudskæring. Dette vil flagre din smukke barm. Hvis du er iført off bredskuldret toppe, slid dinglende øreringe, der peger ud sexiness af dine bare skuldre. Vær opmærksom på, at dit tilbehør gør og have det sjovt at prøve tingene ud.

At være plus-størrelse betyder ikke, du går glip af alt det sjove

At være plus-størrelse betyder ikke, du går glip af alt det sjove. Faktisk er der så mange ting, du kunne prøve at gøre dig se dit absolut bedste. Nu, bringe ud af plus i plus-size!