O2s

Dressing for sort slips begivenheder: formelle slid for mænd

Lær om påklædning fra hvidt slips til afslappet

Når du modtager en invitation til et middagsselskab, en galla, en soiré, en frokost, eller enhver anden begivenhed, som personlige invitationer er sendt ud, så værten eller værtinden har formentlig også taget sig tid til at informere gæsterne om, hvilket niveau af formalitet han eller hun venter. Denne information er normalt videresendt i kun to ord i nederste højre hjørne af invitationen.

Jeg vil først gennemgå alle de mulige påklædningsregler, så gå ind i detaljer for, hvad du har brug for at bære til en sort slips begivenhed. Venligst lover mig, at du vil følge den anbefalede dress code for nogen part, og næste gang du holder din egen, tilsættes en passende dress code på din invitation.

Her er de mulige sætninger, du vil se på din invitation i forhold til at klæde kode:

  • White Tie: Den mest formelle påklædning muligt. Kvinder iført lange kjoler med en krinoline. Mænd bære sorte bukser, en sort hale frakke, hvid smoking skjorte med butterfly og en høj hat med valgfri hvide fløjlshandsker.
  • Black Tie / Formel: Anden på formel kjole skala, dette inkluderer en lige kjole for kvinder og for mænd, en sort smoking med ingen hat.
  • Semi formelle / uformelle: Dette faktisk ikke betyder »uformelle« på den måde, du eller jeg ville naturligvis bruge ordet, men det er mindre formelle end de to første muligheder. Mændene er i sorte jakkesæt og kvinderne i mørke knælange kjoler.
  • Cocktail: Mænd slid mørke jakkesæt og kvinder bære sjove knælange kjoler,
  • Dressy Casual: Mænd slid blazere eller sports jakker, en hvid kjole skjorte og sorte kjole bukser, mens damerne slid sketches og bluser.
  • Erhverv: Mænd slid blazere eller sports jakker med en farvet skjorte og khakis eller mørk denim. Kvinder kan bære nederdele eller kjole bukser.
  • Casual: Enten køn, hvad de vil, inden for rimelighedens grænser. Brug god dømmekraft, hvis værten eller værtinden er gauche nok til fejlagtigt tillade denne type kjole på hans eller hendes parti.
Er du stadig undrende, "Hvad betyder sort slips betyde?" Her er de specifikke retningslinjer for en sort slips påklædning:

Trin 1

Du er nødt til at bære en hvid smoking skjorte. Det betyder en med lodrette læg på brystet og franske manchetter (dem der giver mulighed for brug af manchetknapper).

Trin 2

Bær en sort smoking. For sorte slips begivenheder, omfatter dette ikke en, der har haler, men vær sikker på, at bukserne til smoking har den obligatoriske sort satin stribe løber ned ad ydersiden søm af benet og satin revers.

Trin 3

Dressing for sort slips begivenheder: formelle slid for mænd. Du er nødt til at bære en hvid smoking skjorte.
Dressing for sort slips begivenheder: formelle slid for mænd. Du er nødt til at bære en hvid smoking skjorte.

Du skal bruge en sort silke slips. En del af sort slips etikette er at bære en sort slips.

Trin 4

Sorte laksko er et must. Det betyder, at højglans læder dem. Afstå fra iført fløjl smoking tøffel i løbet af dagen.

Trin 5

Husk dit sølv eller guld manchetknapper.

Trin 6

En tynd sort bælte eller tynde sorte seler.

Trin 7

En cummerbund er valgfri, og skal være sorte. Dette bør bæres med folden opad.

Trin 8

Sort sok er absolut ikke valgfri, de er nødvendige med mørke bukser.

Trin 9

Lær om påklædning fra hvidt slips til afslappet. Bær en sort smoking.
Lær om påklædning fra hvidt slips til afslappet. Bær en sort smoking.

Må ikke bære en høj hat og hvide fløjlshandsker. En hvid silke tørklæde er acceptabelt, når den bæres udendørs i de køligere måneder.


Nu ved du, hvordan man kan klæde for sort slips begivenheder. Ja, denne type af dress code er meget formelle - og nej, ikke alle vil overholde reglerne, men undlad venligst at klæde ned bare fordi du kender andre fjollede og misinformeret folk vil. Der er intet galt med at være den bedst klædte en til festen. Bare ikke ud-kjole værten eller værtinden, hvem der skal besidde de gode manerer at adlyde de regler, de dikterede for partygoers, snarere end at gå over dette til det næste niveau af kjole.