O2s

Brug prøve hotelreservationsdetaljerne bogstaver: foretage hotelreservationer

Få tip til at skrive reservation breve til et hotel

Nogle gange er vi bare ikke har nok tid til at sidde ned og komponere et brev fra bunden. Det er en god ting, at der er eksempler breve frit downloades fra internettet. Vi kan bruge disse prøver som skabeloner. De har allerede den rigtige form og indeholder de sædvanlige udsagn, vi bare nødt til at ændre og udfylde de korrekte oplysninger specifikt til vores situation. Der er breve til enhver lejlighed og behov. I tilfælde af du har brug for at skrive en til et hotel for at foretage en reservation, her er hvad du har brug for at huske på, så du rigtigt kan ændre denne eksempelkode hotelreservation brev du holder. Booking hoteller er let, hvis du ved, hvad de skal gøre for at ændre brevet. Brug disse tips, når du skriver reservation breve til hoteller.

Brug prøve hotelreservationsdetaljerne bogstaver: foretage hotelreservationer. Få tip til at skrive reservation breve til et hotel.
Brug prøve hotelreservationsdetaljerne bogstaver: foretage hotelreservationer. Få tip til at skrive reservation breve til et hotel.

  1. , Hvem du er, og længden af reservationen.   Præsenter dig selv i det indledende afsnit. Hvis du foretager reservationen på vegne af en organisation, bør du også give organisationens navn og måske erklære din position eller forhold til den. Hvis reservationen er i forbindelse med en begivenhed som en konference eller konvention, ville det også være en god idé at give begivenheden navn og kort forklare, hvad det hele handler om. Derefter kan du afslutte din indledende afsnit, med det rummelige datoer og tidspunkter.
  2. Angiv det forventede antal mennesker. I din næste afsnit, du har brug for at sige, hvor mange mennesker har brug for at blive indkvarteret. Det ville være mere nyttigt at hotellets personale til at erklære, om de alle tilhører en bestemt profession eller industri, til en bestemt aldersgruppe, eller en blandet gruppe.
  3. Angiv foretrukne rum og boarding arrangementer.   Dernæst informere hotellet, hvor mange og hvilke typer af værelser skal reserveres, og hvilke måltider skal medtages. Det ville være lettere, hvis du kommer til at bruge en af hotellets reservationsdatabase pakker. Under alle omstændigheder har du stadig nødt til at være bekendt med hotellets kost og logi tilbud, så du kan angive, hvad du har brug for.
  4. Angiv brugen af andre faciliteter.   Hvis du får brug for eksklusiv brug af konferencelokalerne, swimmingpool eller enhver anden facilitet hotellet har, skal du angive denne anmodning i brevet, så deres medarbejdere kan reservere og forberede det i god tid. Dette er især nødvendigt, hvis du planlægger en begivenhed. Bannere, stående passagerer og andre sikkerhedsstillelser vil blive installeret korrekt, vil møblerne blive arrangeret tilsvarende, og andet udstyr, såsom skærme og videoprojektorer eller et højttaleranlæg sound system vil være klar til brug.
  5. Angiv dine kontaktoplysninger.   Du afsluttende afsnit skal indeholde enten dit mobilnummer, kontor eller hjem nummer eller e-mail-adresse. Bedre, hvis du kan sætte i alle fire kontaktoplysninger. Dette vil gøre koordineringen mellem dig og hotellet lettere. De vil være i stand til at nå dig direkte og informere dig om status for din reservation, sine omkostninger og måske bede dig om yderligere oplysninger, de har brug for at skubbe igennem med dine anmodninger.

Nu ved du, hvad der er behov, når du skriver reservation breve til hoteller. I at sammensætte dette brev er det vigtigt at huske på de relevante oplysninger om dine hotelreservationer og organisere dem i separate afsnit, så dine krav er klart formidles. Dette vil sætte dig og hotellets personale på samme side, og undgå misforståelser, når booking dit ophold.