O2s

At pakke uden at spilde plads

Pakning for en tur kan være en af ​​de mest skræmmende opgaver

Pakning for en tur kan være en af ​​de mest skræmmende opgaver, som du nogensinde vil støde på i din levetid. Det er meget svært at passe alt det, du har brug for i kufferter. Emballage kræver stor dygtighed i at maksimere plads. Kvinder i særlig pakke en masse ting, selv dem, at de ikke virkelig har brug for, men bringe dem alligevel just in case. Hvis du har begrænset taske plads og du har en masse til at sætte ind i det, kan dette være et dilemma. Pakning uden at spilde nogen plads kan være svært. Denne artikel vil give dig tips til, hvordan du pakke dine tasker uden at spilde kostbar plads. Læs videre og på ingen tid vil du være klar til din rejse.

  • Første off, lå alle de ting, du vil bringe på sengen. Denne måde, vil du vide, hvor stor din kuffert skal være. Tag bagage med den rigtige størrelse. Hvis du forlader for et par dage, vil en mellemstor bagage gøre arbejdet. Hvis det vil tage dig en uge eller mere ud af byen, er et stort et behov. Efter alt, behøver du ikke ønsker at efterlade noget.
  • Fold tøjet på en måde, at de ikke tager for meget plads. Folde dem, således at de optager så lidt plads som muligt. Du kan ikke undgå at have dit tøj rynket langs turen. Dit hotel kan give dig en jern for dig at bruge. Du kan også pak dem ind i støvsuget plast, så de bliver endnu mindre og pladsbesparende. Placere dem på midten af ​​kufferten. Du har stadig siderne af bagage til at putte i dit undertøj.
  • For din undertøj, rulle dem op, så du kan passe dem på siderne af bagage. Når du har lagt dit tøj i bagagen, guffe dit undertøj på siderne indtil du har fyldt dem alle.
  • Pak dine sko i lærred poser individuelt. Der er lærred poser, som du kan købe, hvor du kan holde dine sko. Hvis du bringer en række par, pakke dem ved par i lærred poser. Læg dem på toppen af ​​det tøj, så de ikke bliver knust under rejsen.
  • Brug zip-lås poser til dine toiletartikler. Saml alle dine toiletartikler (tandbørste, tandpasta, razor, shampoo, etc.) i en gennemsigtig, zip-lock pose. Du kan sætte dem i side eller front lommer af kufferten.
  • Inden du begiver dig ud af døren, så sørg for at du har alt, du skal bruge i din kuffert. Det er altid betale sig at dobbelttjekke din taske, før du forlader, så du vil vide, hvis du stadig har noget udpakket.


Nu hvor du har mestret kunsten at pakke dine kufferter

At pakke uden at spilde plads. Første off, lå alle de ting, du vil bringe på sengen.
At pakke uden at spilde plads. Første off, lå alle de ting, du vil bringe på sengen.

Nu hvor du har mestret kunsten at pakke dine kufferter, vil det næste gang du pakke dine ting for en anden tur være meget nemmere. Emballage tager en masse tålmodighed. Glem ikke at bringe en anden taske for de souvenirs, du vil tage med dig hjem. Held og lykke på din rejse!