O2s

At pakke så lidt som muligt

Tabe den vægt, får frihed til en lys pack!

Forsøgte af slæbe hundredvis af pounds af bagage? For meget stuff kan ødelægge en tur, fra at holde op busser eller sikkerhed i lufthavnen, selv kræver hotel personale, venlige forbipasserende eller nogen rundt for at hjælpe slæbe dine ting fra her til der.

Befri dig selv af overdreven ting, og svælge i den frihed og lethed af rejser unburdened!

 1. Pak normalt. Gå i gang, bare terpe i alt, hvad du tror, ​​du måske ønsker at tage med dig.

 2. Pak og sprede alting ud. Nu, hvor du kan se alt, hvad du ønskede at bringe, kan vi begynde at beskære.

 3. Hvad er du faktisk kommer til at bære? Ærligt, udvælge de få, bedste tøj og genstande, dem du kender til sikker på at du nyder at bære, og vil ofte. Sæt dem til side for øjeblikket.

 4. Pak for stedet. Går til troperne? En let jakke kan være i orden, men ikke din vinter parka. Hvis du går til stranden, odds er du vil bruge en masse tid i en afslappet, uformelt miljø ... hvilket betyder, at du kan skære ned eller ligefrem eliminere formel beklædning. Omvendt vil shorts ikke fungerer godt i et russisk vinter.

 5. At pakke så lidt som muligt. Pak og sprede alting ud.
  At pakke så lidt som muligt. Pak og sprede alting ud.

  Hvad kan du få der? Hvis du ved, du vil købe ti badetøj, hvilket bringer ti mere med dig forekommer overdrevet. Plan om at købe skjorter, sko eller kjoler? Glæd dig til at bære dem ved at spare plads og vægt for dem lige nu. Det samme gælder for personlige ejendele.

 6. Re-pack kun med elementer fra trin 3 - 5.

 7. Gentag trin 2 -. 5 Skimming det øverste lag af unødvendige ting ud, kan du nu tydeligt se bare, hvad det er, du tager med dig.

Være brutal og ubarmhjertig i dine domme, som du altid kan erstatte noget du har glemt at bringe med dig med hvad er omkring, men der er ingen måde at droppe den ekstra vægt af unødvendig. Ved hjælp af disse trin er meget afhængig af hvad din outlook er ... det kan bringe dig fra syv kufferter til fem, eller måske fra en til bare en rygsæk. For det ekstreme, er her et par flere forholdsregler, du kan tage:

Tabe den vægt, får frihed til en lys pack! Hvad er du faktisk kommer til at bære?
Tabe den vægt, får frihed til en lys pack! Hvad er du faktisk kommer til at bære?

 • Wash 'n' slid. Et outfit til at bære, mens du vaske og tørre den anden ... bytte hver dag for altid rent tøj.

 • Cut 'n' halvdel. Pak dine tasker normalt, så lad halvdelen i ét rum, mens du tager den anden halvdel i den næste. Lad som dem, du ikke har tabt eller stjålet. Kan du redde en god tid fra, hvad du har tilbage? Hvis det er tilfældet, skal du lade de andre poser alene og gå med, hvad du har fået. Du kan gøre dette så mange gange som du kan.

 • Spørg en ven. Ofte planlægger vi på det værste, eller på anden måde tænke for meget over situationer med rejser. Spørg en betroet ven til at gå ind og pakke dine tasker for dig ... du vil blive overrasket over resultaterne.

Lykkelige rejser!